Letní osobní pneu Recenze Hankook K135 Ventus Prime4 225/45 R17 91 Y

Recenze Hankook K135 Ventus Prime4 225/45 R17 91 Y

Letní pneumatika Hankook K135 Ventus Prime 4 má velmi dobré brzdné vlastnosti na mokré vozovce, komfortní jízdu díky použití technologie snižující hlučnost a vysoký kilometrový nájezd. Směs běhounu HSSC (Highly Enricted Synthetic Silica Compound) je sloučenina, ve které je vysoce kvalitní oxid křemičitý vulkanizován při nízkých teplotách, což umožňuje zvýšené prolínání molekul, které zajišťuje…

vonv3ntur8. dubna 2024

Perfektní gumy

kostelnik.z10. března 2024

Poměr cena/výkon. Pneu mnou za tech pár dni zatím moc neprovereny. Zatím není co vytknout.

Z obecně dostupných recenzí se jedná o vysoce hodnocený výrobek za slušnou cenu.

Registrovaný uživatel26. dubna 2023

Používám tyhle pneu už delší dobu a jsem spokojen. Dobré vlastnosti hlavně na mokru

Registrovaný uživatel25. dubna 2023

Na detaelní hodnocení je příliš brzy - mám najeto cca350 km a to k solidnímu hodnocení nestačí. Snad v říjnu až budu mít najeto cca 10 000 km.

Registrovaný uživatel24. dubna 2023

drží na suchu i na vodě dobrá ovladatelnost na nízký profil komfortní pneu tichá pneu - předtím jsem měl na autě Bridgestone a ty byli hlučnější dobrý poměr výkon cena ochrana ráfku

na hodnocení výdrže je zatím brzo

Registrovaný uživatel14. června 2022

Zatím mám pouze chvíli, ale věřím že budu spokojen.