Nízká hlučnost,příznivá cena,perfektně sedí v zatáčkách.
Za sucha se s nimi jezdí perfektně, ale ještě je nemám vyzkoušené za mokra a silného deště

Nízká hlučnost,příznivá cena,perfektně sedí v zatáčkách.
pneu bylo uplně nové vyrobeno v unoru
Kvalitní gumy za slušnou cenu
Tento rozměr jsem koupil poprvé v roce 2016. (celkem zakoupeno 5x sada na sezónu)Poté jsem vyzkoušel i rozměr 235 /45R18. (1x sada na sezónu) Vždy spokojenost z chování na vodě a v dojezdu cca 35 tis. km. Pneu se dobře zahřívá i zastudených podzimních ráno. Dobře funguje i v nízkých minusových teplotách.
Chystám se též vyzkoušet nový dezen pro rok 2022. Zatím nebyl v tomto rozměru když pozici.
Osobně nemám
S tímto výrobkem jsem velmi spokojen těším se až budu moci porovnat s novým zástupcem Prime 4.
Tichá pneu, dobře sedí hlavně na mokru,velmi dobrá cena
Poměr ceny a kvality. Vyzkoušeno bohužel zatím jen na suchu.
Předchozí pneu Hankook vydržely na nové Kie 20tis a stále byly na polovině vzorku! Jenže po 7mi letech už je čas na nové gumy.Takže i po shlédnutí testů padla volba zase na Hankook kdy držel krok v prní pětce a něky i vítězil nad značkami jako Continental. Popravdě nechápu jak někdo může volit noname gumy nebo Barumky (které se nedostyla ani do první 30tky) když jsou za tuhle cenu premiové značky. V ceně do 1000-Kč/ks není co řešit. Gumy jsou tiché, úsporné dobře drží a mají dlouhou životnost. Navíc jsou za skvělou cenu.Není co řešit.
Na mokru jsou dle testů slabší. Nicméně na rodinné auto kde nespěcháte oceníte zbylé vlastnosti.
Na premiových autech vozím lepší gumy ale čím jsem starší tím míň jsem ochotný platit jen za značku.
Dle testů, brzdná dráha
Dle mého názoru jsou velmi hlučné, každá nerovnost je hrozně slyšet což na předešlých gumách nebylo.
Příště bych šla do jiných gum, rozhodovala jsem se na základě testů, kde tyto gumy vyhrály, ale ten hluk mě pěkně štve.