Recenze Hama Rustico Love key 10x15/400

Hama fotoalbum Rustico Love Key je určeno pro lepení fotografií. Do alba se vejde 400 fotek formátu 10 x 15 cm. Tvrdé desky z polaminovaného papíru Design ve stylu vintage. .

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Fotoalbum Hama Rustico Love key 10x15/400 je chváleno za svůj estetický vzhled, kvalitní zpracování a dostatečný počet stránek. Zákazníci oceňují i vhodnou velikost a poměr ceny a kvality. Produkt splňuje očekávání a je doporučován pro své praktické vlastnosti.

• Krásný design a vzhled
  • Vhodná velikost pro vkládání fotografií
  • Kvalitní materiál a silný papír
  • Velký počet stránek
  • Příjemné provedení
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

soupavlina10. července 2024

Moc hezká alba, velký výběr a pro mě vyhovující množství pro vložení kusů fotek, skvělá komunikace pokud něco řešíte-vstřícnost, ochota, pečlivě zabaleno a rychle odesláno. Za mě naprostá spokojenost a vřele doporučuji, už bych neobjednala alba nikde jinde.

81cvrcek10. ledna 2024

spousta stránek, příjemné provedení

Registrovaný uživatel11. listopadu 2023

velké album, hodně listů, kvalitní materiál, silný papír, super cena

Jsem naprosto spokojená. Moje očekávání předčila skutečnost o 100%. Doporučuji .

Registrovaný uživatel16. října 2022

občas

je to bezva

Registrovaný uživatel20. září 2021

Super velikost,super cena,super kvalita,krásný design,jsem maximálně spokojena

Nakoupila jsem v tomto obchodě poprvé a jsem velmi spokojena,rychlé doručení,ale nejvíc mě potěšila kvalita a velikost za tu super cenu,děkuji

Registrovaný uživatel3. září 2021

Krásné

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

vzhled, a poměr kvalita cena super