Recenze Hama memo Denda 10x15/200

Hama Denda je roztomilé dětské fotoalbum s jemnými ilustracemi na deskách z laminovaného papíru. Díky své barevnosti je album určené spíš pro dívky. Fotografie se vkládají do transparentních kapes, které je drží na místě a zároveň ochraňují před prachem a škrábanci. Ke každému snímku můžete přidat krátký popis.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Fotoalbum Hama memo Denda je podle recenzí kvalitně zpracované a esteticky povedené, s dobrým poměrem ceny a výkonu. Zákazníci oceňují jeho jednoduchost a funkčnost, což z něj činí vhodnou volbu pro ty, kteří hledají spolehlivé album.

• Hezký design
  • Dobrý poměr cena/výkon
  • Jednoduché a funkční
  • Velký výběr
  • Kvalitní zpracování
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Registrovaný uživatel20. února 2026

Kupuji opakovaně. Přehledné a kvalitní album. Doporučuji.

soupavlina10. července 2024

Moc hezká alba, velký výběr a pro mě vyhovující množství pro vložení kusů fotek, skvělá komunikace pokud něco řešíte-vstřícnost, ochota, pečlivě zabaleno a rychle odesláno. Za mě naprostá spokojenost a vřele doporučuji, už bych neobjednala alba nikde jinde.

Registrovaný uživatel22. června 2023

Jednoduché a super

Registrovaný uživatel7. prosince 2022

Za mě dobrý ale je to dárek tak uvidím

Registrovaný uživatel27. října 2022

Moc hezké album, dobrý poměr cena/výkon

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Perfektní, dle představ