dobra cena, rychlost, pricny rez - bezpecna zkartace
Pauza po 2 minutach na 15 minut, ale za tu cenu super. Drazsi modely jsou zbytecne nakladne pro domaci kancelar.
Doporucuji. Pekny design, super cena.

dobra cena, rychlost, pricny rez - bezpecna zkartace
Doporucuji. Pekny design, super cena.
Je dobrá i do menší kanceláře, tři listy najednou.Používám denně.
Jediné-malý sběrný koš :) ale co chtít za tyto penízky že
Doporučuji domů i menších kanceláří
Rozrezes a už nic neprectes
Byl to dárek, bere papíry velmi dobře
Drtí na tenké a krátké útržky
Velký koš, který je více než dostačující
Hlučnější
Velká spokojenost, jen v paneláku je používání pozdě v noci nepřípustné :D
Super skartovačka, pro domácí užití dostačující
jednoduchá obsluha, pro domáctnost ideální
oproti předchozí skartovačce je silná, dobře řeže a není příliš hlučná, myslím že do kanceláře pro dva lidi dostatečná
Již nemám možnost pálit , proto musím drobit . Papír rozřeže na čtyř až pěticentimetrové proužky , široké asi čtyři milimetry . Skládat tohle puzzle by mohl jen zoufalec .
Větším množstvím zpracovaného papíru zaplní koš a potom se začne ucpávat řezací válec , který se hůře čistí .
Skartaci provedl pěkně , jen je třeba kontrolovat zaplnění koše .
Velmi dobře pracuje, ani hluk není tak velký, jak jsem očekávala. Šikovné zařízení.
Zatím jsem se skartovačkou velmi spokojená.
Jsem naprosto spokojená. Neskartuji nijak často, proto mi tato skartovačka připadá ideální. Je výkonná, papír skartuje na malé kousky (křížový řez), a přesto je poměrně levná. Ideální do domácnosti na občasné použití.
Vše funguje jak má, doporučuji.
Výběr produktu ovlivnila funkčnost, vzhled, doporučení, cena
vyhovuje mým potřebám
zpětný chod je pozitivní
skartuje spolehlivě
snadná údržba
používání dle potřeby
Nedostatky jsem dosud nezjistil ani se neprojevily
Jsem velice spokojen a s čistým svědomím doporučuji dalším zákazníkům.
Výrobek plně splňuje mé požadavky. Skartovačka do kanceláře pro průběžnou likvidaci již nepotřebných dokumentů.
S nákupem jsem spokojená. Obchod Exkalibr doporučuji pro rychlost y spolehlivost.
Cena výrobku
V této cenové kategorii dostačující, po čase se vypne a musí nechat odpočinout, ale nezlze porovnávat s produkty, které jsou mnohonásobně dražší. K občasné skartaci dostačuje.