taška pevná, rozkládací, materiál super
super věc do kufru na nákupy, či jiné samostatně položené věci v kufru, vše hezky na jednom místě, lze použít i na čistící prostředky aj.

taška pevná, rozkládací, materiál super
skladnost, velikost, flexibilita
Opravdu skladný s možností upravit na různé velikosti. Boční kapsy na drobnosti . Upravení přihrádek uvnitř po rozložení. Roky jsem vozil plastovou bednu .. Tohle je 100% lepší řešení
Organizér je super, dá se složit když není potřeba a diky suchým zipum drží tam kde má a nikde po kufru nic nelita.
S výrobkem jsem spokojená.
Výborný doplněk do kufrů obou našich aut.
Potřeboval jsem variabilní velikost organizéru a tento splnil mé očekávání.
Zatím jsem žádný neobjevil.
Nad očekávání pevný organizátor do auta
Jsem s nákupem spokojená
Prostorný, lehký, praktický
Do kufru na nákupy dokonalý, skladný organizér, přihrádky jsou na nákup ideální, nosnost super
Dobré rozložení přihrádek, drží pevně na místě, možnost rozložení na dvě velikosti
- Mohl by mít vrchní kryt.
- Složení z plné na poloviční velikost je trochu nešíkovné, kvůli odepínání jednoho ze suchých zipů které organizér drží na podlaze kufru
kvalitní, prostorný, dobrý pomocník