Jednoduchá montáž, nízký, takže i do nejvyššího patra dosáhnou lidé menší postavy, bytelna zakladna

Spokojenost, vypadá jako na obrázku.
Věšák je praktický
Praktický designový věšák, skvěle zapadne do interiéru a hlavně je stabilní.
Stabilita, zajímavý design, malé nároky na prostor.
Zatím neshledány.
Zajímavý, užitečný výrobek.
stabilní, skvěle vypadající věšák
elegance
praskliny v kamenném pdstavci
Krásný design výrobku .
Bambulky na konci "větví" jsou moc velké, většinou poutek na oblečení neprojdou..
stabilní
snadné sestavení
Bytelný, pekný design.
Vypadá, tak jako na obrázku. Splní svůj účel.
Moc hezký věšák.
Pevný
Hezké na obrázku
Popraskaný nátěr a to né jen na jednom místě, rezavé ,trubka natřená jako základem a rezavá jak by 40 let ležela venku. Hrůza!!!! Spodní část poničená taky, kousek kamene chybělo. Hrozné zpracování, představoval bych si pořádný nátěr nebo lépe komaxit ale tohle je hrůza. Také dřevěné krytky kromě jedné vrchní nasazovací! Představoval bych si všechny na závit a né jen jedna.
Jelikož nevěřím že jiný kus by byl jiný tak jsem se rozhodl pro vrácení zboží z důvodu poškození a špatné kvality!!!!!!!!!!!!!!!
Praktický
Neshledány
Jsme velmi spokojeni
Dobře se nám hodí k nábytku a plní účel, je stabilní a nezabírá zbytečně místo. Už se bez něj neobejdu.
Zatím jsme na žádné nenarazili.
Snadno smontovatelný a stabilní věšák.
hezký desingový prvek
Pěkný designový kousek.
vypadá elegantně, moderně a prostě vkusně. Krásně drží stabilitu a leštěný kámen na spodku tomu dodává šmrnc... Doporučuji pro ty kdo chtějí v bytě změnu a nebo nechtějí nástěnné věšáky.