Konferenční stolek Recenze Halmar Venom U dub wotan/černá

Recenze Halmar Venom U dub wotan/černá

Konfereční stolek Venom U v industriálním stylu se pyšní designovou a zajímavě řešenou podnoží. Stolek má desku vyrobenou z dýhy s ABS hranami v dekoru: dub wotan. Stojí na čtyřech černých kovových nohách ve tvaru U a navíc disponuje odkládacím prostorem v podobě jedné police. .

Zákaznice21. dubna 2025

Pěkný, moderní, pevný stolek

Registrovaný uživatel28. října 2023

Tvar nohou, Síla horní desky

Velice špatně zpracované kovové části nerovné a ostré držáky spodní desky v mém případě dokonce špatně navrtané otvory pro šrouby a rozmáčklé rohy horní desky.

Očekával jsem kvalitu od stolu za 6000,- Kč (v akci za 4500,- Kč) Mě dokonce přišel s poničenou horní deskou (tři rohy 4 cm desky byly rozmačkané) prodejce EOSHOP.CZ mě označil jako viníka poškození a reklamaci neuznal. Přišel jsem tak o 4500,- Kč. Od nich a jejich ostatních serverů už nikdy nic nebrat!!! Zlatá IKEA

Registrovaný uživatel12. července 2023

Solidní stolek, pevný, dobře vypadající a těžký. Vybírali jsme ho také kvůli hmotnosti.

Musel jsem trochu pilníkem upravit otvory v nohách, aby pasovaly na matky v hlavní desce.

Plní naše účely.

Registrovaný uživatel26. října 2022

Hezčí než na fotkách. Velký, prostorný, barevně ladí. Jsem velmi spokojená, opět nakoupím u vás.

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

Nízká cena, pěkný vzhled, stabilní