Kresla prisli v poriadku, su nadherne, zlatiste
a pohodlne, dakujem

Kresla prisli v poriadku, su nadherne, zlatiste
a pohodlne, dakujem
mám křeslo jen dva dny ale v pohodě
Nádherne
Je super, pohodlná.
Krásné, pevné.
Kvalita,cena
Kvalitně zpracované. Materiál velmi příjemný. Vyšší posed.
Pro mě příliš tvrdé. Kdyby byl měkčí posed, nemělo by žádnou chybu.
Design, velikost
podsedák by mohl byt pružinový nebo měkčí.
Montáž nohou je technicky nedořešená... při zašroubování potrháte potah.
Lépe sice vstávám.
Trochu ,když sedám tak se pohybuje .
křeslo jsem dostala k Vánocům a moc se mi líbí
Je to opravdu velmi pěkné křesko, příjemné posezení.
Není to ale ušák, jak jsem si myslel v momentě objednívky - hlavu si neopřu
Chtělo by to vyšší opěradlo, ale tak, aniž by se tím pokazil celkový vzhled.
Krásné křeslo
Opěrka hlavy mohla být vyšší.
Jinak spokojenost.
Křeslo sklidilo úspěch.Měla jsem strach z nožek ,ale i ta jsou bytelné a hlavně pevné a pohodlné.
Prošití opěradla v jednom místě má varhánky.Ale dá se to přejít v porovnání jak celkově to křeslo vypadá.
Barva je decentně hořčicově tlumená
Pohodlné
Nic jste mi nedodali, skazili jste mi vánoce a ještě chcete po mě názor udělejte si tam pořádek!
Výborný personál opět půjdu
Opět půjdu do vás když budu něco potřebovat křeslo mám v apartmánu v Monacu a moc se líbí
Dosud nebylo křeslo dodáno!!!!
Spokojenost, není těžké křeslo, montují se pouze nohy, koupili jsme pro tetu 80 let, je nadšená, dobře se jí vstává, barva také pěkná.
Křeslo je skutečně moc hezké, čaloun kvalitní, je lehké, bylo i pohodlné, sklady za zády způsobují, že se záda nepotí ani v největším vedru.
Po půlroce sedák jaksi ztratil fazónu, je jak sešlápnutý a menší, už nepruží, a to vážím polovinu uvedené nosnosti. Odstává od postranních částí, ale ne natolik, aby se dalo křeslo kolem sedáku vyluxovat..
Ačkoli bylo křeslo inzerováno mezi ušáky a šikovně nafocené, tak ušák to není ani zdaleka.
Vzhledem ke zhroucení sedáku ztratilo křeslo pohodlnost.
Už bych si ho nekoupila.
Vypada krasne.
MALE JE TO kreslo,je jako kresilko. Strašne meky mulitan,nedrzi zada . Nesemetricne udelane kreslo,NEKVALITNE. U nas 2 cm bylo rozdil vyškove prava a leva strana. Na pohled je krasne,ale VUBEC NEODPOVIDA KVALITE CENA. Dale je to muze byt maximalne pro male deti ,ale pro dospele to skoto kreslo-zidle