Recenze Halmar Sonic černé/světle šedé

Recenze Halmar Sonic černé/světle šedé

Zásluhou moderního designu inspirovaného sedačkami závodních aut vám toto křeslo bude závidět kdekdo. Své uplatnění nalezne nejen v kanceláři, ale také v domácnosti pro pohodlné sezení při hraní her. Disponuje houpacím mechanismem, jehož sílu houpání si můžete sami pohodlně nastavit. O vaše pohodlí se postará odolný potah z látky a eko kůže v atraktivních barvách, zvýšený opěrák zad, ergonomicky…

pavel.vrana16. února 2024

posed, tvar na záda

výplň područek ani ne po měsíci užívání již až na "dřevě"

uspokojující, možná tvrdší výplně a 100pro

Registrovaný uživatel11. října 2023

Křeslo vypadá již na první pohled pohodlně. Po jeho složení, mám stále stejný názor. Moc pěkně se v něm sedí. Používáme ho každý den.

Žádné nedostatky jsem neobjevila.

Registrovaný uživatel24. dubna 2023

komfortní

Lze jen doporučit

Registrovaný uživatel23. února 2023

Zvedací opěrky. Naprosto skvělá věk pro hráče na kytaru. Látkový materiál. Polstrované pordučky.

Menší polstrování sedáku. Při delším sezení (cca nad 8 hodin) začíná být sedák pocitově tvrdý.

Registrovaný uživatel15. února 2023

výborná a pohodlná

Registrovaný uživatel18. ledna 2023

Pohodlí

Zpracování švů a krytek šroubů

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

Skvělé křeslo, trávím na něm mnoho času, je kvalině ušité, i tvar opěrky a sedáku je výborný... vybrala jsem si textilní provedení, z praktických důvodů. Taky byl problém, na trhu najít křeslo s vypolstrovanými područkami, tohle byla prostě skvělá volba...

Skvělá volba za dobrou cenu...

Registrovaný uživatel16. září 2022

Barva není světle šedá, ale tmavá. Bohužel vracíme

Registrovaný uživatel20. ledna 2022

Vzhledově je velmi pěkné, dobře a pohodlně se na něm sedí, montáž nebyla složitá.

Zatím nic. Je příliš krátko na hodnocení.

Křeslo je velmi hezké, příjemné na sezení a s používáním jsem zatím spokojeni. Snad bude i trvanlivé delší dobu.

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

Velice pohodlná

Registrovaný uživatel23. prosince 2021

Moderní vizáž a několik dobrých funkcí k dlouhodobějšímu sezení. Využívám ho denně

Za mě hodně dobrý...

Registrovaný uživatel14. prosince 2021

tvar sedáku. polohovatelné područky, .kolečka s pěknou kombinací dvou barev.

nepřesný tvar sedáku nebo područek- jedna strana odstává. Základní výlisek držící kolečka je hrubě zpracován- až skoro kýčovitě. .záslepky otvorů na šrouby jsou menší a v otvorech vůbec nedrží- vypadávají. Kvalita látky se teprve projeví

Asi bych za tyto peníze koupil jiné křeslo- které designově bude vypadat elegantněji. Kvalita plastů je hodně slabá.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Nejnižší poloha odklápěcích područek je dost vysoko.

Vcelku spokojenost

Registrovaný uživatel21. října 2021

velmi nepovedeny produkt, opravdu low-cost reseni

Registrovaný uživatel7. října 2021

Látkový potah je plus oproti kožence, která se rychle začne drolit Pohodlnější než DX racer kvůli tomu, že boky sedáku nejsou tak vystouplé Polohovatelné a zvedatelné opěrky na ruce

Opěrka zad se nedá polohovat jako u DX racer (je to dáno designem židle)

Po měsíci užívání jsem spokojený. Snad nebude do budoucna dělat problém plastová základna a plastová kolečka

Registrovaný uživatel23. září 2021

Za tu cenu? pecka

Balení neobsahovalo návod k montáži, ani jiné povinné informace -zda byly použity netoxické materiály, bezpečnostní listy, jak pečovat o povrch ... prostě nic a nejspíš nejsou k nalezení ani na oficiálních stránkách polského výrobce (jestli jsem se dobře díval)

Doporučuji skládat ve dvou lidech

Registrovaný uživatel8. června 2021

Ještě jsem neobdržel.