Recenze Halmar Relax 2

Kancelářská křeslo Halmar Relax 2 je potažené látkou odolnou proti protržení a oděru. Křeslo je vybaveno mechanikou Tilt, která umožňuje snadné nastavení výšky sedáku s možností zablokování v základní poloze. Zvýšený opěrák nahrazuje klasickou hlavovou opěrku a zmírňuje bolesti krční páteře. Nastavení výšky křesla obstarává plynový píst, který se ovládá páčkou pod sedákem.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Halmar Relax 2 je kancelářské křeslo, které většina zákazníků hodnotí jako pohodlné a kvalitně zpracované. Látka použitá na potah je vnímána jako odolnější než koženka. Někteří uživatelé však zmiňují problémy s montáží područek a ojediněle se objevují kusy s nestabilní konstrukcí nebo špatným šitím. Celkově křeslo splňuje očekávání, ale je třeba počítat s možnými komplikacemi při sestavování.

• Pohodlné sezení
  • Kvalitní látka použitá na potah
  • Stabilní konstrukce
  • Dobrá nosnost
  • Pěkný design
  • Obtížná montáž područek
  • U některých kusů špatné šití a rozcházející se látka
  • Nestabilní konstrukce u ojedinělých kusů
  • Méně pružné
  • Barva neodpovídá zobrazení na obrázku

ludovit698. ledna 2026

Vizuálne pekné

Nestabilné, mám pocit, že z neho spadnem a záslepky na skrutky vypadávajú

K doručeniu sa vyjadrovať nebudem, keďže bolo niekoľko týždňové meškanie. Kreslo je pekné, ale tým to končí, veľké sklamanie.

ludvikap12. listopadu 2025

stabilné, pekné, kvalitne tapacírované, návod na zostavenie bol zrozumiteľný

málo pružné

celkové som spokojná, lebo je pohodlné

jiri.vanerka6. srpna 2025

Plně vyhovující , už si jí užívám

milastastna19. prosince 2024

zatím mám krátce, první týden, křeslo je pohodlné, pěkně se v něm sedí

s křeslem jsem zatím moc spokojena

zuz.beckova9. prosince 2024

Pohodlná židle za přijatelnou cenu.

stutikasnina28. října 2024

farba nezodpovedá zobrazeniu, je oveľa svetlajšia, povedala by som že je to svetlošedá. Jedno kreslo je zle zošité a látka sa rozchádza, budeme musieť reklamovať.

Registrovaný uživatel3. listopadu 2022

- pěkné - dobrá cena - doprava zdarma - dobrá nosnost 130 kg - dobře se v něm sedí - použitá látka vypadá kvalitně

Slabinou je montáž područek. Područky je potřeba napružit, aby zapadly do kolíků,což není takový problém. Problém je najít polohu (vystředění) tak, aby bylo možné zašroubovat šrouby. Většinou se šrouby chytnou přes závit a závit se může strhnout. K udržení správné polohy je zapotřebí větší síly a nejlépe tří rukou. Montáž područek mi zabrala nejdelší čas, než jsem trefil správnou polohu a nezničil závity. Chyběla mě ta třetí ruka.

Hledal jsem křeslo s látkovým potahem, protože koženkové se mi po pár letech oloupalo. Toto mi padlo do oka a recenze byly dobré. Celkově jsem s křeslem spokojený i když ho mám jen krátce. Doufám, že vydrží déle než to minulé, které i po reklamaci přežilo pouze záruku.

Registrovaný uživatel29. října 2022

Pěkná , splnila mé představy, zatím není nic co bych mohla namítat

mám ji krátce

Registrovaný uživatel29. října 2022

Mám již druhé křeslo tohoto typu. První bylo koženkové, toto je čalouněné látkou. Křesla jsou pohodlná a splňují mé představy. Látkové je ještě příjemnější.

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

Je potažen látkou. Koženka nic nevydrží. Máme ji doma....

Zatím spokojenost!!

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

Příjemné na posezení, kvalitní provedení