Recenze Halmar Regál Caboto 16 bílá

Policová skříň Caboto 16 představuje praktický doplněk nejen do domácích interiérů, ale své uplatnění najde i ve školkách, dětských koutcích, kavárnách, čajovnách apod. Policová skříň se vyrábí z laminované dřevotřísky a jistě Vás okouzlí svým interesantním designem a bytelnou konstrukcí, která skříni zajišťuje dlouhou životnost. 16 polic skříně lze využít k dekoraci, ale také jako knihovnu či…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Regál Halmar Caboto 16 bílá nabízí pěkný design a dostatek úložného prostoru za dobrou cenu. Zákazníci však upozorňují na méně kvalitní materiál a občasné chyby při výrobě. Pro běžné použití je vhodný, ale vyžaduje opatrnou montáž a toleranci k drobným nedokonalostem.

• Pěkný vzhled a design
  • Dostatek úložného prostoru
  • Možnost kombinovat s úložnými boxy
  • Dobrá cena
  • Lze připevnit ke zdi pro bezpečnost
  • Méně kvalitní materiál s tendencí se odlamovat
  • Objevují se drobné mezery mezi poličkami
  • Chyby při řezání povrchové úpravy
  • Problémy s dotažením poliček bez poškození
  • Chybějící součástky v balení

Registrovaný uživatel23. června 2023

Pěkný a funkční Lze dokoupit látkové boxy různých barev

1) Přišlo ve dvou balících, ale ani v jednom nebyl typický pytlík se šroubky/kolíky (naštěstí mi uznali reklamaci a cca po týdnu jsem to mohl konečně i složit.) 2) Některé poličky mi dělalo problém dotáhnout k sobě, aby tam nebyla malinkatá mezera... dotahoval jsem tak moc, až se drolil bílý povrch poličky (což v drobné míře nevadí, zakryjí to dodané krytky). Jen je to asi hraniční síla... větší sílu nepoužívat, hrozí rozlomení toho excentr šroubu (1 jsem takhle rozlomil).

Konstrukčne je to ok - spodní deska, horní deska, 5 svislých desek a 12 poliček. Přilehlé poličky jsou staženy k sobě oboustrannými šrouby a dvěma kolíky.

Registrovaný uživatel9. srpna 2021

Pekny, levny

Ma na nekolika mistech v řezu odstiply kousek povrchove upravy. Chyba pri rezani. Spojovaci tycinka ma zavlacku, ktera zpusobuje, ze mezi polickou a stenou je 1mm mezera.

Registrovaný uživatel28. dubna 2021

Mnoho místa na ukládání různých předmětů, knížek apod.

Registrovaný uživatel5. března 2021

Celkem se to dobře stavělo

tanyapivnyk9. července 2020

Vypadá přesně jako na obrázku, dá se kombinovat různé úložné boxy, je hezký do dětského pokojíčku. Vejdou tam knihy, hračky atd. Dá se to pevné připojit ke zdi (všechno je v balení) pro bezpečnost dítěte. Skvělá cena.

Registrovaný uživatel27. dubna 2020

Vypadá moc pěkně. Vcelku jednoduchá montáž, podle návodu se to dá složit dobře. Díly sedí, šrouby drží.

Materiál není moc kvalitní, u šroubů se dost štěpí. Naštěstí to není moc vidět na celém výrobku. Oceňuji maskovací nálepky :)

Dobrý poměr cena-výkon, knihovna vypadá vlice dobře jako celek. Ale ocenila bych kvalitnější materiál, který by se neolamoval.

Registrovaný uživatel10. ledna 2020

rychle dodání jsem spokojena z regálem