Hezký
Moderní
Kvalitní
Přídavná deska má směr letokruhů naopak než na deskách hlavních ale pokud je stul složený nejde vidět
Je to jen detail

Hezký
Moderní
Kvalitní
Je to jen detail
stabilní,pevný a těžký stůl za velmi dobrou cenu
podle přiloženého návodu pro sestavení nesouhlasily počty položek spojovacího materiálu,což na první dojem vypadalo, že bude něco scházet-po smontování jsem naopak konstatoval, že toho ještě v sáčku mnoho zbylo :-))
Při objednávce jsem myslím v popisu zboží četl, že tlouštka horní desky je 3 cm,což není pravdaJe pouhých 15mm, ale přesto je deska pevná a neprohýbá se.
má pevné nohy a je stabilní, dá se prodloužit, dobrá cena
Pěkný, funkční. Používám denně.
Rozkládací stůl s velikosti od pohodlných 4 míst po 8 míst.
Rozkládací stůl s velikosti od pohodlných 4 míst po 8 míst. Balení je v rozloženém stavu. nemí to tak složité postavit, ale chce to trochu posloupnosti, která je v návodu. Je hodně šroubování.
Jinak odstín je příjemný světlý bežový.
Vypadá moc hezky, velká spokojenost
Stůl vypadá pěkně.
Čekala jsem kvalitnější nohy u stolu a širší ABS hranu desky stolu.
Vzhled pěkný, ale kvalita průměr.
pěkný, pevný,spokojenost
perfektní, stabilní, ideálně velký,
Zatim nesmontovaný tak nevim
Je velký a hlavně rozkládací
Za dobrou cenu krásný rozkládací stůl
Jednoducha montaż/pěkny vzhled/vypadá dost robustni
Líbí se mi
Pevný, vyřešil problém se7 lidmi u stolu
Šikovný kuchyňský stůl, možnost jednoduchého rozložení.
Snadná montáž dle přiloženého návodu.
Dobrý den průměrný jsem vám dala z toho důvodu že když jsme stůl složili uvolňují se nohy stále se musí utahovat
Moderní a pevný
Vše je ,jak má být
Pekny stul klasika ktera neomrzi.Velikost kterou jsme potrebovali vse ok.