Recenze Halmar Lovren

Recenze Halmar Lovren

Elegance, minimalismus a nadčasovost, tři slova, která jednoduše popisují kancelářskou židli Halmar Lovren. U kancelářské židle Lovren však nejde pouze o její design, ale také o možnosti nastavení, které zabezpečuje houpací mechanismus a další funkční prvky této židle. Prostorný a měkký sedák je čalouněný. Opěrák židle je tvořený výpletem ze síťoviny, která je napnutá přes plastový rám opěráku.

Registrovaný uživatel30. května 2023

levné

Dobře se na ní sedí

Registrovaný uživatel15. února 2023

Velmi pohodlné křesílko Hezká barva

Plastové kolečka Zatím nevím...

Varianta šedá/černá
Registrovaný uživatel15. ledna 2023

Za tu cenu je žide naprosto fantastická

Registrovaný uživatel25. prosince 2022

Je to židle na kolečkách

Vrže, mechanizmus k zámku houpání je téměř nefunční a mám pocit, že na ní sedím křívě. Zkušenost s Primažidle naprsoto ostřesná. Židli jsem kupoval na IČO a zákaznický servis Primažidle opakovně odmítl poskytnou informaci k možnosti dopravy zpět. Dále mi dost vadilo, že obchod odmítl vrátit po vzkoušení produktu cca 4 dny peníze, i když mu tuto povinnost přímo občanský zákonník přímo neukládá. Udělal jsem si do negativní obrázek o postupech prodejce Primažidle.

Primažidle nikdy více ani zadarmo, aby s člověk tahal s jejich nkvalitními produkty z výdejního místa zbytečně.

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

pohodlná

po nějakém čase trochu klesá

Registrovaný uživatel1. listopadu 2021

odnímatelné područky, malé rozměry, pohodlná, rychlé doručení

používám pouze 2 týdny, zatím jsem spokojená