Recenze Halmar Lance 2+1 dub sonoma

Jídelní set Lance je složen z jednoho stolu a dvou židlí. Stůl i židle se vyrábějí z laminované MDF desky, konstrukce je z lakovaného hliníku. Dodáváno v demontu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Halmar Lance 2+1 dub sonoma je vhodný pro uživatele s omezeným prostorem, kteří hledají funkční a vkusný set. Kvalita zpracování a stabilita stolku však vzbuzují obavy, stejně jako rozdílný odstín dřeva od očekávaného. Doporučeno pro nenáročné použití s ohledem na cenu.

• Vhodný do malého bytu
  • Pohodlné židle
  • Vkusný design
  • Funkční
  • Nízká kvalita zpracování
  • Nestabilní stolek
  • Rozdílný odstín dřeva od očekávání
  • Rozbyte

kenetram.samot15. března 2026

Lehke

Rozbyte

Zklamán

Sonae24. května 2025

Do maličkého prostoru, lehce sestavitelné a hezké. Jen jsem doplnila vysšími sedáky.

Hanka14. října 2024

Židle jsou pohodlné, vzhledově se mi set líbí, tedy kromě barvy. Myslím, že dub sonoma má úplně jiný odstín, než v jakém set dorazil (přišel mi v nějakém šedobéžovém odstínu s nádechem do zelena), tudíž mi neladí se zařízením kuchyně, která má správný odstín dubu sonoma. Barva z obrázku neodpovídá skutečnosti.

Stolek je málo stabilní.

Registrovaný uživatel23. července 2022

Je to to, co jsem potřeboval, nic víc.

Registrovaný uživatel4. února 2022

Možná cena.

Kvalita katastrofa

Registrovaný uživatel13. března 2021

Vkusné, funkční

Registrovaný uživatel11. prosince 2020

Vyhovující do malého bytu.