Pěkné přírodní dřevo.
Náročnější smontování, ale zvládli jsme to.

Pěkné přírodní dřevo.
Náročnější smontování, ale zvládli jsme to.
Hezké dřevo, hezké provedení, možnost nastavení. Ale...
Stůl je hodně malý, úzký, oproti tomu má širokou základnu a kvůli hlubokým nohám nedolehne ke zdi, to je poměrně zásadní nevýhoda. Šuplík špatně sedí, vypadává, takže prakticky nepoužitelný. Je to stůl tak na chvíli, na to, že je rostoucí, pro starší děti už bude příliš malý.
Pokud hledáte stůl, který dítěti vydrží celou školní docházku, tak tento ne :-(
Stůl moc pěkný,kvalitně zpracovaný,pro menší dítě ideální
pěkný vzhled, funkční
složitější na montáž - zabere dost času
stabilita ve všech polohách
nejvyšší poloha vhodná i pro stojícího dospělého
kompletně z masivu
velikost
cena
dílenské zpracování
nezahlazení drážky - vyčnívající třísky
díly nelícují
zarážky na tužky se nevejdou do šuplíku
Po pár úpravách dobrý stůl z masivu za přijatelnou cenu. Barevné (barevně lakované) variace jsou z dřevotřísky, proto jsem zvolila přírodní variantu. Masiv je to vzhledem k ceně měkký, snadno se podrápe, s tím je nutno počítat, není to tvrdé dřevo.
z dálky pěkný vzhled a příznivá cena, pokud chcete pěkný vzhled i v detailu, kupte si něco dražšího z lepšího dřeva
nekvalitní dřevo - hodně suků, flekatá kresba na některých částech, prasklá prkénka - velmi patrná snaha o co nejnižší cenu (bohužel na úkor kvality)
spíše spokojenost, stůl splní svůj účel, ale nemůžu se zbavit pocitu, že bych radši připlatil pár stovek za bezvadný materiál
První pohled do návodu se rovnal návalu paniky, že toto nesestavím. Při bližším ohledání se ukázal přehledný návod jednotlivých kroků a panika ustoupila. Sestaveno za cca hodinu. Stůl je dobrý, bytelný, polohovací pracovní deska šikovná, žlábky na tužky praktické, nespadnou, když se stůl napolohuje. Dcera u něj sedává ráda a to je hlavní.
Nic mi nevystupuje.
Není to dřevotříska, nízká cena, nastavitelný, na fotkách vypadá jako stůl spíše pro menší děti, ale zdání klame, deska je dostatečně velká a výška nastavitelná i pro dospělého.
Příliš malý šuplíček
Rostoucí stůl.
Náklopná deska.
Dětem se líbí
Jedná strana bohužel špatně vyvrtaná
nedá se sestavit v jedné osobě. Dřevo je hodně měkké a i ťukání tužkou dělá důlky.
Byl jako dárek a obdarovaní jsou spokojeni.
Montáž jsem zvládla sama, pěkný vzhled, zabírá celkem malý prostor
Měkká deska, již máme pár promáčklin po úderu tvrdší věcí
Jsme velmi spokojení
Jedná se o rostoucí stůl a to je jeho klad.
Montáž je jednoduchá, i když je potřeba hlídat díry.
Složený stůl vypadá pěkně.
Na své plné využití musí vydržet do září.
Dobrý poměr cena/výkon.
Poměrně složité sestavování (stůl přišel opravdu rozebraný "do mrtě"), s lepidlem v pytlíčku se špatně pracovalo.
Ocenila bych pojistku proti možnému přiskřípnutí prstů při manipulaci s deskou stolu dítětem.