Recenze Halmar H95

Výškově stavitelná barová židle H95 má konstrukci z oceli černé práškové barvy, což jí dodává mimořádnou pevnost. Židle je celá měkce polstrovaná a spolu se zaobleným sedákem i opěrákem vám poskytne pohodlné posezení. Výrobek svojí elegancí zapůsobí nejen na interiér domácnosti, ale bude se vyjímat i v kavárně nebo v baru.

michala.prokopcova21. prosince 2025

cena pohodlna lehka a zaroven stabilni dobre se udrzuje

mohu doporucit, mame doma uz deldi dobu a koupili jsme dalsi

janovcova.natalie8. září 2025

barva jak na obrázku, materiál také, velice příjemný a krásný. Vizuálně židle vypadá opravdu dobře.

Noha od židle není úplně stabilní, po nasazení na spodní část je horní trošku volnější, takže se malinko kýve, není ro pro těžšího člověka. Jsem zvědavá jak dlouho nám poslouží.

Varianta žlutá
xxmasa12311. června 2025

Veľmi pekná kvalitná

lucie.schwanova25. ledna 2024

Za tuto cenu jsem neměla přehnané očekávání, ale židle jsou super, krásné, bytelné, stabilní, pohodlné. Fotografie odpovídá.

Varianta béžová
Registrovaný uživatel6. srpna 2023

Židle vypadá za barem velmi dobře, pohodlně se na ni sedí.

Při sezení se židle mírně houpe do stran. Stejný problém, jako na lacinější kancelářské židli

Kvalita odpovídá ceně. Na domácí sezení bohaté stačí