Barová židle Recenze Halmar H-34

Recenze Halmar H-34

Barová židle H-34 Barová židle H-34 je vyrobena v kombinaci chromované ocele, průžné ohýbané překližky a eko kůže. Židle se dodává v barevném provedení - dřevo v barvě ořechu a eko kůže v černé barvě. Barová židle je vhodná nejen do restauračních zařízení, ale i do kuchyní, jídelen a do jiných interiérů. .

vmica30. prosince 2023

Pohoda.pěkné

Registrovaný uživatel27. září 2022

Originální, účelný systém. Funkční a estetický navrhovaná židle Pohodlná na údržbu. V kuchyni používáme každý den.

Krásná a pohodlná židle. Děkujeme.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

Nizka vaha Pekny design

Registrovaný uživatel7. srpna 2021

Hezké designové židle. Fungují jak mají.

Viditelné vady, poškození. Uloupaná barva, kusy dřeva odštíplé apod. Kvalita zpracování tedy fakt nic moc. Polsko no. Ale prodejce by toto měl mít prostě zkontrolované.

Nechtělo se nám řešit výměnu či vrácení. Je to vždy dost vopruz... Vracet tak velké věci do eshopu. Takže jsme si je nechali, ale celkově prostě zklamání.

Registrovaný uživatel21. května 2021

splnil očekávání po stránce funkčnosti i vzhledu

drobné poškození během přepravy či při balení,oprava svépomocí

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

Elegantní moderní barová židle

Vzhledem k ceně bychom očekávali kvalitnější zpracování nohy židle přišlo nám ulomené krytí spoje ve spodní části,je totiž z křehkého plastu.

Vzhledově moc hezká, lehká, barová židle.

Registrovaný uživatel7. února 2021

Doposud mi nebyla židle doručena

Registrovaný uživatel26. ledna 2020

Židle je elegantní a funkční, sedí se na ní pohodlně.

Dřevěný sedák byl u obou židlí poškozen, výměna ale proběhla bez problémů.

Výrobek mohu doporučit stejně jako e-shop Kancelar24h.cz. Pouze doporučuji kontrolu všech součástí po doručení,