Recenze Halmar Dariusz

Židle je naším společníkem při konzumaci delikátních i nenáročných jídlech a pomocníkem při práci. Křeslo nám poskytuje útočiště pro relaxaci s přáteli, rodinou nebo s knihou. Židle Dariusz má konstrukci z masivního dřeva. Sedák židle je měkce polstrovaný.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Halmar Dariusz je podle recenzí pevná a kvalitně zpracovaná jídelní židle s vyhovujícím designem. Většina uživatelů oceňuje její pohodlí, ale někteří zmiňují drobné nedostatky v ergonomii opěradla. Celkově židle splňuje očekávání a je vhodná pro běžné použití.

• Pevná konstrukce
  • Kvalitní zpracování
  • Pohodlné sezení
  • Vyhovující design a vzhled
  • Přesně odpovídá popisu a vyobrazení
  • Jedna židle se mírně kinklá
  • Neergonomické opěradlo bez zaoblení
  • Nutnost doplnit polštářkem pro větší pohodlí

mysalela9. ledna 2024

kvalitní, pevné židle, hezký zpracované

Registrovaný uživatel4. října 2022

Pěkná židle, hezké zpracování, pohodlná jídelní židle, vyobrazení odpovídá realitě.

Registrovaný uživatel26. března 2022

odstín jsem potřebovala k nábytku,vyhovuje , důležitá informace o nosnosti jsem ocenila

zatím o žádném nevím

užívám krátce nemohu posoudit

Varianta bílá/dub sonoma
Registrovaný uživatel13. listopadu 2021

Na pohľad pekný dizajn, vyhovujúca farba, materiál a rozmery. Stolička je pevná, prišla v celku vyrobená a nie v demonte čo oceňujem.

Nie celkom ergonomické operadlo, chcelo by to trochu zaoblenie tých horizontálnych priečok pre chrbát... Vyriešila som pohodlnejšie sedenie na tejto stoličke farebne zladeným vankúšom za chrbát- sedacia časť je dosť veľká takže to pomohlo a som spokojná...

Varianta dub medový/inari
Registrovaný uživatel17. října 2021

Židle jsou moc hezké.

Jedna se malinko kinklá.

Varianta bílá/dub sonoma
Registrovaný uživatel3. září 2021

přesně taková jakou jsem chtěla.... pohodlná a kvalitní

Registrovaný uživatel28. dubna 2021

POtřeboval jsem bílou a hodil se design.Je pevná. Žádné šroubování jak z Ikei.