Jídelní stůl Recenze Halmar Cyryl

Recenze Halmar Cyryl

Jídelní stůl je sympatický svým kulatým tvarem. Tento jídelní stůl se hodí do domácností, kaváren, restaurací, ale jistě jej oceníte rovněž v hotelech. Průhlednou skleněnou kulatou desku spojuje s podstavcem noha z chromované oceli. Osvěžte svůj interiér tímto zajímavým jídelním stolem.

Moni27. března 2025

Super krásný kulatý stůl , u kterého se velmi příjemně stoluje , ráda doporučuji

Krásný prostorný stůl , u kterého se velmi příjemně stoluje , doporučuji ..

Registrovaný uživatel1. května 2023

Stul je poskrabany na skle i noze

Registrovaný uživatel20. března 2022

Výborný do malých prostor.Elegantní.Rachlá montáž.Používám stůl denně. Vhodný pohodlně pro dvě osoby.

Vše OK.Děkuji.

Registrovaný uživatel25. prosince 2021

Viz.honocení židlí.

Doporuuji

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

Kvalita, provedení, použité materiály.

Splnil mé očekávání

Registrovaný uživatel10. prosince 2021

supr moc jsem spokojená

Registrovaný uživatel10. června 2021

Vyhovoval mi rozměrově i svou vizáží, ale vrátila jsem ho.

Po rozbalení jsem zjistila, že středová, nerezová noha je na obou stranách pouze uříznuta, nezačištěna s velmi nebezpečnými ostrými okraji. Taktéž ve spodním mramorovém podstavci byla prohlubeň , do které se noha zasazovala velmi plytká, což se mi taky vymstilo, protože při montování, středová noha z prohlubně vyjela a rozřízla mi prst u nohy až na kost. Museli mi to sešít 4 stehy.

Registrovaný uživatel20. května 2021

Praktické do malých bytů

Registrovaný uživatel17. května 2021

Rychlá montáž a super vzhled i se základnou.

Menší zápor je ve středové rouře. Špatně pasuje do výkroje ve skle. Ale nic co by se nedalo zvládnout.

Stůl je super a velmi dobře vypadá. Vřele doporučuji.