Jednoduchá montáž, super

Jednoduchá montáž, super
Velmi těžký, a největší chyba je,že po sestavení vůbec není pevný,nejde sesroubovat tak, aby se nekejklal,nekyval. Je od prvního dne rozvrzany víc než předchozí dvacetiletý stolek
Vyhozené peníze, nekvalitní zbozi
Je pěkný
Stále se uvolňují šrouby , stolek se kývá. Manžel musel udělat úpravu.
Na obrázku prezentováno 8 podložek pod nohy, v balení pak dodány pouze 4, 1 šroubek musel být nahrazen delším, aby mohla být deska lépe upevněna, jinak stolek plně vyhovuje, Magda
Na fotografii stolek vypadal elegantně. Vyhovuje mi tvar i barva.
Ve skutečnosti vypadá dost lacině, hrany jsou hrozně ostré, dětem hrozí, že se poraní.
Kdybych měla možnost osobní prohlídky, asi bych si ho nekoupila.
Jen při montáži prasklo kovové upevňování spojovacího materiálu. Na několika místech došlo k odloupnutí dýhy v místě spojů dvou desek. hned druhý den nám při přesunití stolku o 10 cm v místnosti zůstala horní deska v ruce. Spoje jsou krátké a tudíž nyní již nedrží a vrchbcní deska stolu je volná. Ani ne po týdnu používání je stůl rozvyklaný a připadámi , že jsme objednali houpačku a ne konferenční stolek. Hrany a rohy jsou tak ostré, až to hezké nen. A o celkovém vzhledu stolu při bližším prohlédnutí jsem velmi zklamaná. Mezi jednotlivými díly jsou až 0,5 cm škvíry, které opravdu nejdou přitáhnout. Za mě velké zklamání. Barva je hezká a to je asi vše. Vzhledem k ceně se to možná dalo očekávat, ale toto jsem opravdu nečekala. Kdyby byl stůl z kameného obchodu, tak ho vrátím.
Na internetu mě upoutal hezký vzhled
Příliš krátké šrouby, kterými nešla přišroubovat vrchní deska. Museli jsme hledat náhradní řešení. Hrany i rohy stolu velmi ostré, opravdu nevhodné do místnosti, kde jsou malé děti. Vrchní deska stolu přišla poškozená a nestalo se to při dopravě. / zabalené dobře/ Musela jsem reklamovat. /reklamace proběhla rychle a k naprosté spokojenosti/
Stůl velmi hezký ale viz. zápory.