Cena
Hmotnost
Jednou mi zámek nešel otevřít
Za tyto peníze dobrá volba.

Cena
Hmotnost
Jednou mi zámek nešel otevřít
Za tyto peníze dobrá volba.
Poměr cena výkon je super.
Používáme především na dětské kolo, takže nebylo potřeba nic super drahého.
Relativně dobrá cena
Cena odpovídá kvalitě
Nízká cena
Sada na T-drážku i přichycení přes objímky.
Velmi rychlý a vstřícný přístup výrobce při reklamaci (dodaný nefunkční díl).
Plastové úchytky rámu kola jsou volné na tyčích a "vržou" - umožňují pohyb kola i po upnutí..
Nosný plech pro uchycení na příčníky je tenký a měkký a tak neumožňuje pevnou fixaci kola, tj. není po celé ploše napevno přichycen k příčníku.
Nosný plech nemá krytky na hrany, aby po utažení na T-drážku nedošlo ke kontaktu s příčníkem a tím pádem k jeho poškrábání.
Mám krátce a tak uvidím, jestli klady převáží nad zápory nebo obráceně.
Dobrá cena.
Thule má trošku lepší systém ale je o cca 2000 dražší takže v dané cenové kategorii bezkonkurenční.
Nízká hmotnost, dobrá funkčnost. Překvapivě dobře fungují plastové třmeny pro upnutí ráfků kol - toto řešení je velmi dobré, provozně rychlé a jednoduché. Možnost zamykání excentru i zadní základny k střešnímu nosiči.
Obtížnější montáž na střešní nosič pomocí třmenů - průměr kovových podložek je malý - propadávají plechovou základnou. Bylo by vhodné uvažovat o integraci podložek a matic M6 do jednoho celku s plastovým tělesem - takto by se nemuselo hlídat, že se něco při montáži ztratí v trávě.
V návodu k montáži by u čísel součástí měly být uvedeny i jejich názvy a to tak, aby korespondovaly s popisem montáže v textu.
Výrobek je celkem dobrý - po zkušenosti s jeho použitím uvažuji o nákupu druhého kusu. Matice si nejspíš upravím, aby tvořily jeden celek - viz připomínky výše.
za rozumnou cenu bohatě postačí
Celkem pohodlná obsluha, velká nosnost, relativní stabilita kol.
Dokážu si představit pevnější upevňovací prvky ke střešnímu nosiči, při utažení dochází k deformaci.
Drží skvělé
Jednoduche, esteticke, bez problemu
Rychle a bezproblemove dodani, bez zavad, funkcni
Nefunkcni zamek
Od firmy Hakr mám i příčníky tak jsem koupil i nosiče na kolo
Jednoduchá montáž
Přijatelná cena
Kolo je uchyceno dobře
Využívám při dovolené i při cestě k cyklostezkám
Může působit levným dojmem
Já jsem spokojený. Kolo drží dobře,připadá mi že je pevně uchyceno. Žádný problém i při vyšší rychlosti na dálnici. Kdo nechce platit zbytečně moc za Thule,tohle je dobrá volba. Doporučuji.
cena, nosnost
dobrá volba
pěkné zpracování
moc nedrží plastové ukončení držáku
pěkné,univerzální na různé velikosti kol
Za ty peníze vše ok. Thule to není, ale také je jiná cena.
Snadné přidělání kola
Kvalita za výhodnou cenu
pevný držák za rozumnou cenu
Dobra cena
Odpadavaji plastové, boční zaslepky