zatím velká spokojenost, pokud vydrží bude fajn
trochu hlučný, ale u jezírka nevadí

zatím velká spokojenost, pokud vydrží bude fajn
trochu hlučný, ale u jezírka nevadí
Poměr výkon, spokojenost.
Při vyšší teplotě se přehřeje a ztratí výkon ,přestane fungovat , po schlazeni znovu OK.
funfuje dobře
Dobrý výkon za nízkou cenu
vysoký výkon, příznivá cena, mám již jeden tento výrobek delší dobu a pracuje spolehlivě, proto jsem zakoupil další ještě o něco silnější.
kvalitní spolehlivý výrobek, rychlé dodání. V budoucnu budu určitě případně nakupovat u této firmy.
Mohu jen doporučit. Super za málo korun
hlučnost, slabý výkon
Hlučný kompresor
Cena a výkon
hlučnost
+ vyhrálo
Již léta mám tento model v menším, tento má větší výkon,celkem tichý chod a dobrý poměr ceny a kvality.
Malý a výkonný.
Hlučnost
Velky vykon
Moc hlucny
mam ho na nic
Cena,kvalita
Výkon a tichý
Opravdu výkonné
Výkon si bohužel žáda i jistou hlučnost, ale není to nic, co by nespravilo umístění do nějakého boxu s příchodem pro příchozí vzduch. V pokoji bych volil raději několik tišších, ale venku pro jezírko je to ideál.
- kupoval jsem jej jako dárek, mám stejný a již rok běží v kuse bez závad a to i v zimě aby nezamrzala hladina jezírka
- trochu hlučnější, hlučnost se dá snížit nasazením kousku hadičky na nasávací otvor
vélký výkon , tichý chod
Moc hlasitý
Super výkon, vzduchujem iba v noci v štyroch polhodinových intervaloch.
Hlučnosť, ale je nižšia ako o jednu triedu nižší typ. V záťaži to mám v obývačke pre akvárium a super.