Akvarijní filtr Recenze Hagen Fluval 207

Recenze Hagen Fluval 207

Konstrukce Fluval eTEC (Efficient Technology) využívá nejmodernější konstrukci, materiály a výrobní metody, které zajišťují vysoký výkon čerpadla, sníženou spotřebu energie a velmi tichý provoz. Výkonný motor generuje konstantní čerpací sílu a tlak, který se v průběhu času nemění. Přepracované, precizně vytvořené čerpadlo běží až o 25 % tišší než předchozí generace. Unikátní vertikální kazeta s…

Registrovaný uživatel10. června 2021

Jelikož mám skvělé zkušenosti s Fluval 205 nebylo těžké zvolit 207. Skvělý výkon a minimální hlučnost dělá pro mě tento výrobek jasného vítěze.

vážně nemám co vytknout

Registrovaný uživatel20. dubna 2021

Dobře se rozebírá a čistí přihrádky na různé filtrační náplně výkonný

není moc tichý na to že se jedná o dražší filtr levné filtrační náplně, kromě biomolitanů a vaty jsou tam levné keramické kroužky a keramzit

Dobrý výkonný filtr. Keramzit v sáčku a kroužky je ideální rovnou nahradit nějakým účinným filtračním médiem jako je matrix. Doporučuji do spodního a středního koše dát matrix a do horního jemný biomolitan bez filtrační vaty, který je v originále umístěn ve spodním koši.

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Hodně hlučný

Registrovaný uživatel12. března 2021

Nebyl na skladě ani po dvou týdnech