Příjemně voní
Zhrudkuje uvnitř a může i spustit infekci

Příjemně voní
Nepomáhá vůbec
Zhrudkuje uvnitř a může i spustit infekci
Na radu své lékařky používám delší dobu. Jsem moc spokojená.
Jsem moc spokojená.
gel je účinný
gel se špatně vymačkává z aplikátoru
množství gelu neodpovídá uvedenému množství (porovnání prázdného a nepoužitého aplikátoru - rozdíl 2 gramy)
zkusím koupit gel jinde a porovnám hmotnost aplikátoru, neboť mám podezření, že aplikátor není správně naplněný
skutečně zafungovalo rychle, příjemné, koupila jsem pro jistotu dvě balení, kdyby bylo nutno zopakovat
po měsíci bylo skutečně nutno zopakovat, pokud by to byla kúra na měsíc, vyjde to poměrně draho
Pomáhá.
Moc drahý.
dala jsem na doporučení na vašich stránkách, jsem spokojená a cítím se lépe, použila jsem v kombinaci s Gynella Flora
doporučila mi ho moje doktorka a můžu říct že jsem moc spokojená
skutečná účinnost, zmírnění bolestivosti, zatím jsem použila jednou
Okamžitá úleva, snadná aplikace
Doufám že pomůže.Je to lepší než hormony.
Příjemný
Moc řídký, těžko se dávkuje, zbytečně se jím plýtvá
kdyby byl hustší konzistence, koupím znovu, takto se spíše obávám o nutnost koupit další plastovou lahvičku, která brzy dojde.
Na doporučení gynekologa a cítím se po něm dobře, používám dle návodu vždy 7 dní po sobě a časem objednám znova.
Pomohl
Aplikátor - umím si představit praktičtější
Pro mne účinný léčivý produkt.
absolvovala jsem 3 měsíční kůru a bohužel necítím změnu
cena
absolvovala jsem 3 měsíční kůru a bohužel necítím změnu a tak jsem vyhodila z okna 1500,- - mohla jsem si udělat něčím radost
pomáhá
špatně se otevírá, spousta plastu
Produkt mně doporučil gynekolog po prodělané ženské operaci. Zkoušela jsem více přípravků na zvláčnění pochvy a tento mně vyhovuje nejvíce a má nejlepší
účinnost. Užívám ho jeden týden v měsíci, proto produkt mohu jen doporučit.
Výborná aplikace.
Příště kupuji zase.