Hmotnost 125 gSardinky v olivovém oleji jsou zdrojem zdravých tuků a kvalitních bílkovinSardinky v olivovém oleji obsahují ve 100 g pevného podílu celkem 20,4 g kvalitních bílkovin, které přispívají k ochraně a růstu svalové hmoty. Sardinky přidané do jídla vám tak pomohou spolehlivě doplnit množství kvalitních bílkovin.
Sardinky v olivovém oleji jsou zdrojem zdravých tuků a kvalitních bílkovinSardinky v olivovém oleji obsahují ve 100 g pevného podílu celkem 20,4 g kvalitních bílkovin, které přispívají k ochraně a růstu svalové hmoty. Sardinky přidané do jídla vám tak pomohou spolehlivě doplnit množství kvalitních bílkovin. Díky tomu jsou populární mezi sportovci a lidmi v dietě. Podle obecných doporučení by měl člověk sníst 2-3 porce ryb každý týden. S tím můžou tyto sardinky v olivovém oleji snadno a rychle pomoci. Díky praktickému balení si je můžete vzít na cesty, a mít tak vždy po ruce rychlý zdroj bílkovin.Skvěle chutnají na křupavém pečivu, během chvíle z nich však vykouzlíte třeba i lahodnou pomazánku. Kromě toho se výborně hodí do těstovinových salátů či rybích karbanátku. Pochází z pobřeží Maroka, kde má jejich lov mnohaletou tradici. Sardinky v olivovém oleji a jejich výhodyjsou kvalitním zdrojem bílkovinve 100 g pevného podílu obsahují 20,4 g bílkovinobsahují kvalitní olivový olejpochází z Marokahmotnost pevného podílu je 90 gjsou ideální na cestyhodí se na pomazánky, do salátů nebo karbanátkůmají praktické balení SloženíSardinky (Sardina pilchardus) 72 %, olivový olej 27 %, sůl. Tabulka nutričních hodnotNutriční hodnoty100g***RIEnergetická hodnota1239 kJ/ 299 kcal14,8 %Tuky24,1 g34,4 %z toho nasycené tuky5,9 g29,5 %Sacharidy0,5 g0,2 %z toho cukry0,1 g0,1 %Bílkoviny20,4 g40,8 %Sůl0,60 g10 %* Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).** Pevný podíl UpozorněníUchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte nejlépe v ten samý den nebo uchovávejte v uzavřeném obalu v lednici maximálně 48 hodin.Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.