Dámské legíny Recenze Gym Glamour Seamless legíny bordó

Recenze Gym Glamour Seamless legíny bordó

Skvěle padnoucí fitness legíny Gym Glamour svým střihem a materiálem potěší každou ženu. Jejich vývoj trval celých 10 měsíců a z toho půl roku probíhaly různé zátěžové testy a opravy, aby byl výsledek opravdu perfektní. Legíny mají speciální strukturu, která výborně kombinuje funkčnost a estetiku. Díky širokému elastickému pásu skvěle sedí každému typu postavy a speciálně umístěné švy…

Registrovaný uživatel29. září 2021

- doporučuji objednat o číslo menší - opravdu sedí dělají krásnou postavu - nesjíždějí a jsou krásně elastické

Opravdu povedené legíny.

Varianta XS
Registrovaný uživatel13. května 2021

Zatím nejlepší legíny, jaké jsem kdy měla! Nikde se nezařezávají a skvěle sedí. Jen je fakt lepší si vzít legíny o číslo menší, než nosíte normálně, aby legíny hezky seděly. Já si vzala velikost S a nemůžu si stěžovat. Takže za mě rozhodně doporučuji, pokud ještě některá z Vás váhá.

Na žádné jsem ještě nenarazila.

Varianta S
Registrovaný uživatel12. května 2021

Krásně padnou

Po přečtení komentářů jsem vzala menší velikost, ikdyz jsem si moc nevěřila, ale sedí dokonale. Nosím je moc ráda.

Varianta S