Zvlhčovač vzduchu Recenze Guzzanti GZ 988

Recenze Guzzanti GZ 988

Zvlhčovač vzduchu s ionizací pracující vysoce efektivní ultrazvukovou metodou při spotřebě pouhých 30 W a výstupu páry 350 ml/h. Má samostatně ovladatelnou ionizační funkci uvolňující do vzduchu záporné ionty. Dále nabízí velký podsvícený LED display s digitálním ukazatelem vlhkosti. .

Registrovaný uživatel9. listopadu 2022

Hezký design,tichý a účinný,nastavení všech funkcí přes d.ovl.,dobrá cena (na eberry)

Registrovaný uživatel11. března 2022

Funguje dobře,tichý,plní udávané parametry.

Registrovaný uživatel10. března 2022

Po 9 dnech, když ve zvlhčovači došla voda se automaticky nevypnul a začal protíkat.

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

Pořídila jsem Guzzanti kvůli vnučce,má astma a spaní v panelákovém přesušeném bytě jí nedělá dobře.Vzduch se perfektně zvlhčí.

Velké vlhko okolo samotného přístroje.

účel si myslím výrobek splnil.

Registrovaný uživatel8. března 2021

Funkčnost.

Chybí česlé schema-návod .

Registrovaný uživatel26. ledna 2021

- stejný produkt jsem používal několik let před tímto - možnost volby doby provozu, vlhkosti vzduchu a ionizace - bezpečně vydrží 24 hod v provozu - velmi tichý provoz, (v ložnici) - v zimní měsících je v provozu denně, (hlavně v noci)

jsem s ním spokojen, mám již druhý