fritéza Recenze Guzzanti GZ 31D

Recenze Guzzanti GZ 31D

Horkovzdušná fritéza Guzzanti GZ 31D je vyrobena s nepřilnavým povrchem fritovací nádoby. Fritéza disponuje jedním fritovacím košem pro přípravu jakéhokoliv oblíbeného pokrmu. Teplotu smažení pokrmů fritézy Guzzanti GZ 31D snadno naladíte na stupnici od 80 °C až po 200 °C - teplotu můžete tedy upravit podle doporučených standardů upravovaných surovin. Časovač vás bude informovat o dosažení…

Jarka2. prosince 2025

jednoduché ovládání, nezabírá místo, jednoduchá údržba a čištění, pro dva úplně v pohodě

při vsunutí koše do fritezy dochazí k odření jeho okraje, nachází se zde šroub který drží topnou spirálu , musí se zasouvat hodně vlevo :-(

spokojenost, až na ten problém s tím zasouvaním koše zpět do fritézy

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Horkovzdušná fritéza Guzzanti 31D je skvělý pomocník do kuchyně., hlavně v menší domácnosti. Snadno se obsluhuje, jsme velice spokojeni, vaříme v ní 2-3 týdně. Doporučujeme všech, kteří chtějí jíst zdravěji a bez většího množství tuku.

Registrovaný uživatel22. února 2022

Skvělý design, dobrá kvalita za rozumnou cenu.

Chybí tlačítko úplného vypnutí, při nečinnosti svítí displej.

Registrovaný uživatel3. února 2022

dobře opéká

dost dlouhá doba fritování. Mohla by být vyšší teplota.. Byl by dobrý rošt, aby se dalo fritovat a ohřívat současně.

Jinak jsme celkem spokojeni.

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

Pro dva lidi stačí jinak je potřeba větší.

Registrovaný uživatel3. května 2021

cena průměrná, nastaveni teploty a času a jejich zobrazení s "fritováním" jsem spokojen

Zpočátku jsem při fritování cítil pach spálené gumy či plastu. Po několikerém použití se to spravilo.

Registrovaný uživatel23. dubna 2021

Byl to dárek.

Bohužel jsem posílala podruhé se stejnou závadou. Výrobek vždy použit 2x a napotřetí již nefungoval.

Křidélka jsou z ní famózní, hranolky také. Ale vzhledem k problému, proto nedoporučuji.

Registrovaný uživatel12. března 2021

spolehlivost

Registrovaný uživatel10. března 2021

Malý, celkem tichý.

Neni kuchařka - tedy malé využití - nechce se mi věčně hledat recepty na internetu .Čekala jsem ,že hranolky budou super ale trochu mne to sklamalo.