Recenze Guzzanti GZ 110 A

Recenze Guzzanti GZ 110 A

Šicí stroj Guzzanti GZ 110 A se vyznačuje jednoduchou obsluhou, kterou zvládne každá šikovná švadlenka. S přesným šitím vám pomůže 22 programů, kterými je mechanický stroj vybaven. Klíčové vlastnosti - 22 programů - dvojjehla - LED světlo - robustní provedení Šicí stroj Guzzanti GZ 110A Práce na šicím stroji Guzzanti GZ 110A vám půjde od ruky. Jeho kompaktní rozměry, vysoký výkon, robustní…

miroslavdusek72129. září 2025

Robustní konstrukce

Registrovaný uživatel1. září 2022

Zatím dobrý výrobek pěkná cena.

Registrovaný uživatel4. ledna 2022

Velmi dobré sítí

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Velký výběr stehů. (jsem začátečník, ale vyhovuje mi, myslím že ma vse co budu na stroji potřebovat.)

Trochu necitlivá patka. Nepřehledný návod.

Registrovaný uživatel18. března 2021

používám krátce, vybírala jsem i podle váhy, těžší, aby lépe seděl. Obsluha jednoduchá. Šije pěkně a tiše

zatím jsem nenašla

dobrý stroj za super cenu

Registrovaný uživatel1. dubna 2020

nelze hodnotit ale záhul při šití roušek nezklamal jen je třeba dbát na zavádění horní nitě

v cenové relaci je pro domácí použití velice vhodný mohu potvrdit i to,že mechanika se dá snadno kutilem /dobrým/ opravit