Vinikající a hlavně jednoduché sestavení.Díky za pěkný produkt.Za mě jednička.

Vinikající a hlavně jednoduché sestavení.Díky za pěkný produkt.Za mě jednička.
skleník v pořádku, spokojenost
Nelze přikoupit větrací okno, to, které je nabízené na internetu nepasuje k tomuto skleníku
Montáž skutečně vyřaduje ve 2-3 lidech dva dny, jsou věci, které se musejí dodělat nebo upravit (např. zavírání oken má předvrtané otvory tak, že zavírání nedrží. Inzerované střešní okno, výslovně vhodné pro skleníky Herbus a Simplex je určeno jen pro prvý z nich, který má vzhledem k větší šíři menší zakřivení střechy. Do skleníku Simplex jde sice namontovat, ale jen za cenu deformace střechy.
Zdarma týče na rajčata což je zanedbatelné . Jiný plus nevidím.
Na obrázku je skleník hezký, ale když stavíte konstrukcí její nátěr vám zůstává na rukách i když to má být pozinkované a má to tam pevně držet aby nekorodoval. Když postavíte konstrukcí zjistíte že nekdete dírky jim na sebe ani nesedí, takže vrtate další aby vám skleník drzel pohromadě.kdyz už konečně postavíte konstrukcí tak zjistíte že je celá do luku. Přikoupena okna nám ani neseděli na konstrukci , byli úplně jinak naohybane . My jsme celou konstrukci vzali smirgl papírem a celou natřeli barvou kterou nám doporučili v barvách že je odolná atd. Tak snad vydrží díl.