Recenze Gumové autokoberce Škoda Fabia II. 2007-2014

Gumové autokoberce pro vůz Škoda Fabia II., který se vyráběl v letech 2007 až 2014, mají zvýšený okraj po celém obvodu. Výška okraje je cca 3 cm a dokonale tak zabraňuje pronikání nečistot do interiéru automobilu. To řidiči ocení především v deštivém podzimním počasí. V zimě gumové autokoberce zadržují z bot odtávající sníh a na jaře chrání původní podlahu vozu před blátem během oblevy.

petrsmejkal191. února 2026

Materiál naprosto v pořádku spokojenost

Registrovaný uživatel11. listopadu 2023

Voda, která se dostane na podlahu auta, nevsákne do koberce a dá se jednoduše vytřít nebo vylít.

Doporučuji všem firmu i gumové koberce.

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Jelikož jsem minulé hodnocení prováděl na základě vizuální prohlídky tak nyní když jsem koberce instaloval tak na ně musím změnit názor - tedy kvalitní guma, vysoké hrany.

Myslel jsem, že doba kdy se říkalo o automobilech Škoda 1000 MB až 120 hanlivou narážkou " DODO" / dodělej doma je pryč, ale u těchto koberců platí přesně "DODO". To je tak velký problém aby koberce měli již z výroby zacvaknutí do předem montovaných příchytek výrobcem auta. Mimo jiné kupoval jsem koberce do vozu Renault tam jsem koberce vzal položil zacvaknul a bylo hotovo, bez žádných problémů.

Po této zkušenosti bych nedoporučoval tyto koberce kupovat.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2019

dobrývýrobek