Dle ohlasu jako dárek d o p o r u č u j i .

Guerlain Shalimar W EDP je parfém s jedinečnou a silnou vůní, která zaujme ženy s vkusem pro kořeněné a výrazné vůně. Vyniká dlouhou výdrží a nádherným flakónem, ale může být pro některé uživatele příliš ostrá v prvních minutách. Doporučuje se pro ty, kteří hledají výrazný a trvanlivý parfém s osobitým charakterem.
Dle ohlasu jako dárek d o p o r u č u j i .
Pro mě velmi nepříjemná vůně. Koupeno na doporučení, ale vracím
Salimar je výtečný vydrží dlouho,je jeden z nejstarších vůní dodnes vyráběných původní recepturou.z Indie.
Vůni mám ráda. Nepoužívám pravidelně, spíš výjimečně. Musí na ni být správný čas a nálada. Je zázračná. Jako by vyprávěla krásný příběh.
krásná vůně
cena ... v 2020 jsem ji kupovala o cca 500,- Kč levnější
Ženy s vkusem pro tyto vůně jistě nezklame.
krásná kořeněná vůně,užívám denně,
Silná
Vynikající výdrž
Jedinečná vůně
Nádherný flakón
Prvních pár minut velmi ostrá
Silná, krásná vůně - perfektní na večer, ale dá se v klidu nosit i přes den. Výdrž perfektní, na kůži je cítit celý den, na oblečení i pár dní po nošení. Vůně je první minutu nebo dvě velmi ostrá, možná až nepříjemně, ale potom se velmi příjemně rozvoní. Nic pro milovnice sladkých ovocných vůní.