Recenze Guerlain Mon Guerlain W EDT

Mon Guerlain Eau De Toilette je orientálně-květinová vůně pro ženy. Hlavu tvoří mandarinka, bergamot a levandule. V srdci ucítíte jasmín, květ pomerančovníku a květinu ylang-ylang. V základu se ukrývá vanilka, karamel, kosatec, fialka a benzoin.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Guerlain Mon Guerlain W EDT je parfém s výraznou a osobitou vůní, která se líbí pro svou smyslnost a dlouhou výdrž. Většina recenzentů oceňuje její ženskost a neotřelost, i když někteří zmiňují, že může být pro někoho příliš sladká. Celkově se parfém hodí pro běžné nošení a dostává se za něj pochvaly.

• Krásná a smyslná vůně
  • Dlouhá výdrž a drží se u těla
  • Neotřelá a osobitá vůně
  • Silná a ženská vůně
  • Dostává se za ni pochvaly
  • Pro někoho může být sladká až moc

Registrovaný uživatel17. října 2022

Neotřelá vůně. příznivá cena.

Registrovaný uživatel26. dubna 2022

Před časem jsem jako dárek dostala od přítelkyně z Francie Mon Guerlain Florale. Protože jsem ho již vyčerpala, hledala jsem ho u Vás. Marně, takže jsem vzala za vděk Vaší nabídkou. Tento je také příjemný, ale "Florale" se mi líbil víc. To je ovšem věc osobního gusta a nelze hodnotit. Mám od Vás také Mitsuko a Shalimar, které jsou těžší. Mon Guerlain se dá používat běžně, vůně je lehčí a dostalo se mi za ní několikrát pochvaly.

Jarmila Přikrylová

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

Žádná tuctovka, osobitá vůně, není prvoplánově líbivá, levandule v ní velmi zajímavá. Výdrž dobrá.

Registrovaný uživatel7. prosince 2021

Skvele drží, každý chválí

Registrovaný uživatel3. srpna 2021

Krásná a smyslná vůně.

Registrovaný uživatel3. června 2021

úžasná vůně, mám už osmé balení

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

Nejlepší !!!!!

Registrovaný uživatel8. února 2021

Vůně je sytá a silná, nejdřív levandule a pak kosatec umocní její sílu a ženskost. Velmi ženská, ale pro někoho může být sladká až moc, v závěru je ještě vanilka. Vydrží dlouho a drží se u těla.

Registrovaný uživatel19. října 2019

Krásná jemná vůně