Dámský parfém Recenze Guerlain L´Instant de Guerlain W EDP

Recenze Guerlain L´Instant de Guerlain W EDP

Nechte se unést a vychutnejte si nadpřirozenou vůni L´Instant de Guerlain, která vás okouzlí neočekávanou lehkostí mangólie, kosatce, jasmínu a vanilky podtrženou citrusově-medovým tónem. Pro svou novou vůni vytvořil Guerlain vytříbený prosvětlený flakón prostoupený smyslností a krásou, která je v souladu s nejlepší tradicí značky. L´Instant de Guerlain je spojení tradice a modernosti, kombinace…

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

- 30ml, skladné balení akorát do kabelky (ač tedy cosi váží...) - krásná, ženská a dlouhotrvající vůně - ideální na zimu, i díky "jedlým" tónům

- 30ml, málo! :-D

Guerlain stejně třeba jako Chanel v parfémech snad nezklame nikdy. Guerlain ade, základ všech vůní Guerlain, poznáte i zde na první čmuch, pokud trpíte parfémománii už nějakou tu chvíli... Toto voní jako starší sestra L'Instant de Magic. L'Instant de Guerlain je vyzrálejší, více při zemi, méně rozverná a jedlá. Cítím zde sladký citron, fazoli tonka i vanilkové tóny. Věkově bez omezení, snad jen školačce ze ZŠ bych vybrala něco jiného.

Varianta 30 ml
Registrovaný uživatel19. října 2021

Moje oblíbená značka.

Ke značce Guerlein se budu vracet.

Varianta 100 ml
Registrovaný uživatel13. června 2021

krásná vůně,dobrá značka

Varianta 100 ml Tester
Registrovaný uživatel9. března 2021

Příjemná, intenzívní vůně, která dlouho drží. Guerlain má vcelku specifické vůně, hodnocená parfémová voda je dle mé zkušenosti u Guerlain netypická. Koupila jsem ji pro zajímavost a byla jsem příjemně překvapená. Voní krásně, žensky. Pěkný je i flakon a cena je ku podivu nižší, než co stojí standardní produkty Guerlain.

Nenašla jsem žádné zápory.

viz "Klady". Jsem ráda, že jsem riskovala koupi zcela neznámé vůně.

Varianta 100 ml Tester