Frézka Recenze GÜDE OF 1200 E 58117

Recenze GÜDE OF 1200 E 58117

Kompaktní vrchní frézka, určená k frézování drážek/žlábků/otvorů, profilování/falcování hran nebo kopírování z předloh/šablon v měkkém/tvrdém dřevě, dřevotřískových deskách, plastech apod. 8stupňová předvolba otáček podle druhu obráběného materiálu (rozsah: 11.000 - 30.000 min.-1), přesné nastavení hloubky řezu 0 - 55 mm, aretace hřídele pro snadnou/rychlou výměnu fréz. Motor 1.200 W,…

pesirmartin831. srpna 2025

Cena odpovídá kvalitě...

Registrovaný uživatel9. února 2023

cenově přijatelná

Erik2. února 2023

První použití, aretace polohy na maximální sílu dotlačena, ale přesto se poloha začala viditelně měnit, takže jsem málem opracovávaný výrobek naprosto zničil. Když jsem chtěl z čelisti uvolnit bit, tak i aretace vřetene přestala fungovat a začalo se to celé protáčet. Nebylo tedy možné povolit matici. Na to, že jsem používal frézu první den, docela podstatný problém a tímto se více stala naprosto nepoužitelnou. V žádném případně nedoporučuji nákup.

Šmejd

Registrovaný uživatel19. října 2022

masívní provedení,dobrá ergonometrie, jednoduché nastavení používáno amatérem pro jednoduché domácí opravy

Registrovaný uživatel13. srpna 2022

Vibrace, kolísání otáček

Registrovaný uživatel22. března 2022

S tímto produktem jsem spokojen mohu doporučit

Registrovaný uživatel16. března 2022

Zatím žádné. Pracuje, jak má. Mám ho jen krátce..

Registrovaný uživatel27. ledna 2022

Svůj krátký život ukončila po cca 30+40 vteřinách námahy a pak se celkem tiše zpomalila a zemřela. Drážka 16x4 mm.

Snad jsem měl jen smůlu.

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

Návod k použití je naprosto nevyhovující. S takovým blábolem jsem se ještě nesetkal. Text pouze ohledně bezpečnostních pokynů. Poté spousta obrázků bez jakéhokoliv popisu.

Registrovaný uživatel4. srpna 2021

Funguje naprosto bez problémů, v základní výbavě i sada nejpoužívanějších frézek.

Registrovaný uživatel15. května 2021

Výkon - cena spokojenost.

Registrovaný uživatel8. května 2021

hodně muziky za málo peněz kvalita

moc dlouhý mrtvý zdvih

Registrovaný uživatel26. dubna 2021

Ulehčení práce

Výborný pomocník

Registrovaný uživatel21. března 2021

velmi dobrý pomocník při občasném frézování

Registrovaný uživatel11. března 2021

Jedna z mála frézek, která se vejde do frézovacího stolku, průmě kluzné desky je 155 mm.

Do frézovacího stolku je malý ponor, fréza v kleštině potom málo drží.

Dobrá frézka, ale po namontování do frézovacího stolku se ponor frézky zmenší o tloušťku stolku. Což je škoda. Ale jinak, dobrá (i cena).

Registrovaný uživatel27. února 2021

Jsem spokojený.

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

Pro občasné použití výborný pomocník.

Registrovaný uživatel25. prosince 2020

Zoufale povolovani frezek. Vzdy jsem musel navic pouzit zahnute kleste. Tlacitko na povolovani jsem vzdy pretlacil svou silou. Po cca 30 minutach prace s prestavkama prestala frezka fungovat. Je KO!

Rozhodne se vyplati vice investovat, pokud milujete praci se drevem. Zbozi nemohu doporucit uz jen kvuli povolovani frezek. Je to ke zlosti.

Registrovaný uživatel17. prosince 2020

Špatný ložiska musím to reklamovat

Registrovaný uživatel11. prosince 2020

je kompatibilní se stolkem Gude netřeba nic upravovat