Elektrocentrála Recenze GÜDE ISG 1200-1 40719

Recenze GÜDE ISG 1200-1 40719

Benzinový generátor s invertorovou technologií je vhodný k napájení běžných domácích spotřebičů i citlivých elektronických zařízení. Má využití pro provoz menších elektrospotřebičů nebo osvětlení na cestách, při kempování, na chatě apod. Nabízí bezrizikové připojování choulostivých elektronických přístrojů s vysokými nároky na kvalitu proudu - výpočetní technika, herní konzole, televizory, Hi-Fi…

rhproduction7. října 2025

Výkon,cena. Zatím ji mám krátce,uvidíme co čas ukáže.

Pro rybáře jenom barva centrály.No až skončí záruka, chystám se ji přestříkat.

Produkt doporučuji.

palko13. dubna 2025

Dobrá cena, snad recenze nelhaly, teprve se ji chystám vyzkoušet.

Registrovaný uživatel25. července 2024

Vše funguje jak má být.

neznám žádné

Doporučuji, kupte tu ne u B2B Partner, je předraženo, a nikdy u nich neuspějete s reklamací.

Registrovaný uživatel25. září 2023

Cena a malá hmotnst

Nevím co vytknout

Pro běžné použití je plně vyhovující

Dan Bernat22. července 2023

- splňuje to, co je uvedeno v popisu přístroje - kompaktní rozměry, váha, cena

- nic mě nepřekvapilo

- přístroj mám tři roky. Provozován celoročně, převážně jaro-podzim. Užíváno hlavně jako zdroj pro výčepní zařízení Linger25 + ledkové osvětlení. Dále používáno na letních táborech pro dobíjení notebooků, mobilů, powerbank, autobaterií apod. Maximální doba provozu, bez přestávky, byla 8 hodin (1x dolit benzín). Provoz a údržba prováděna přesně podle návodu a za celé tři roky, nebyla jediná závada, nebo nějaké "vztekání" při startování.

Registrovaný uživatel10. května 2023

Tichy chod

Po 10 minutách však samovolně vypnul..Asi moje chyba

Jsme na začářtku,tak uvidíme.

Registrovaný uživatel17. září 2022

Malý, lehký , jednoduše ovladatelný, docela tichý.... Po doplnění oleje a benzínu hned funkční.

Těžší startování na šňůrku... (pro ženy) Škoda, že lze zapojit jen jeden spotřebič

Dobrá volba , nízká cena

Registrovaný uživatel27. srpna 2022

fachčí

Registrovaný uživatel16. února 2022

Poměr cena výkon. Na kufříkový generátor rozumná váha, velikost i hlučnost ( je to motor tak to vrčí) S aktylátovým palivem příznivé zplodiny . Naplněny provozní kapaliny, bezproblémové nastartování. Celkově cca 4h chod, všechno OK Provedena zátěž cca 1,1kW postupně zapojováno OK Flexa 800W (těžký rozběh) lehce zhoupla Ok Pro milovníky ticha a nízkých nákladů navrhuji ebonitovou tyč a liščí ohon. Servus.

Neumí to vyrábět energii zadarmo a bez hluku. Vítr a slunce taky nejsou vždycky:)

Slušná centrála pro zajištění el. en.

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

pracuje jak má, kvalita odpovídá ceně

přístup ke kontrole oleje po odšroubování krytu- jak dlouho to plast vydrží? vše z plastu, čas ukáže životnost.