Málo tuhá konstrukce.
Po menších úpravách vcelku použitelná bruska. Brousím kotouče 254x30x2 a jsou ostré. Za tu cenu OK.

Málo tuhá konstrukce.
po 10 sekundách odešly asi uhlíky, zasláno na moje náklady k reklamaci, doteď se k výměně nevyjádřili.
dobrá cena, a účel to splní
chybí mi jemné dorovnání dorazu opěrky zubů
jinak celkem použitelné
Kvalita odpovídá ceně
nečekal jsem za ty peníze zázrak ale funguje výborně
nedostatečný návod ale po shlédnutí návodu na You Tube bez problému
Povoluje se rameno
Tichý provoz a brousí velmi dobře
Zatím jsem nezjistil nic špatného
Podle mne velmi dobrý, doporučuji
Dobrá cena.
Jednoduchá manipulace.
Asi 2 x za měsíc.
Já jsem spokojen.
Můžu doporučit.
Mohu si nabrousit pilu podle potřeby. Nikam nemusím chodit a i finanční úspora (zaplacení brusky) po naostření pár kotoučů.
Trošku komplikované nastavení brusky. Možná se to používáním naučím.
Dodání od fy. Jarabák bylo "bleskové", druhý den po objednání. Moje hodnocení je po prvním použití. Časem se to zvládne lépe.
o.k dle potřeby
časté broušení kotoučů,jedenkrát měsíčně
Cena a na domácí broušení dobrý.
Strojek pro kutila vcelku dobrý. Objednávka byla vyřízena rychle.
Při obdržení zásilky jsem zjistil, že otočné rameno pro upínání kotoučů je deformováno z výroby. Stroj se nedal používat. Vyřízení reklamace tohoto dílu trvala ze strany dodavatele 1 měsíc.
Kvalita odpovídá ceně
ještě nepoužil
parada doporučuji
dobrá věc než dávat draze brousit kotouče
Příjemná obsluha. Byl by lepší návod k obsluze?
Nízká cena
S nastavením si musíte trošku pohrát, uvítal bych např. seřizování pomocí šroubu
Pro profíky to asi nebude, pro kutila jako já je zcela vyhovující. Delší doba seřízení - vzhledem k pouze občasnému používání - nevadí. Mohu doporučit.
je to parádnímašinka dík
Za ty peníze to odvádí slušnou práci.