Spokojenost, rychlý obchod. Výborná komunikace. Kalové čerpadlo pracuje zatím dobře. Děkujeme.

Dobré malé lehké funkční čerpadlo pro nižší čerpané objemy, ale na 400W příkonu úplně dobré; kabel příjemně "gumový" a užitně akorát dlouhý
Doporučuji pro čerpání menších bazénů, studen, jímek, kde člověk úplně nespěchá, ale ohodnotí naopak malé a lehké provedené čerpadla příjemného na manipulaci a skladování.
co jsme očekávali, tak plní
zatím dobré. instalace jednoduchá.
Původní čerpadlo sloužilo 27 let. Ucpalo se usazeninami z vody apřehřálo se a konec. Zeptejte se za cca 25 let, ale to už já tu nebudu!
dobrá cena a nato co ji potřebuji zatím dobrý
Ano funguje dobře
Funguje jak má fungovat.
S čerpadlem jsem velice spokojená, funguje tak jak má. Doporučuji!
Tiche
Po všech stránkách spokojenost.
Dělá co má
Cena + spolehlivost,mám již druhý váš produkt a tento typ čerpadla má menší váhu,tišší chod.
Používám na přečerpání vody ze sudů na zahradě celý rok,děkuji
Děkuji za spolehlivé dodání na mojí adresu.
Malý výtlak
Funguje jak má, nemá to chybu
-Tichý provoz
-Malé rozměry = dostane se tam, kam předešlé čerpadlo nemohlo
Manuál není moc přehledný, takže uvedení čerpadla do provozu je metoda pokus omyl.
Použito zatím jen 2x. Práci odvedlo dle očekávání. Je tiché, malé a snadné na manipulaci. Uvedení do provozu byl trochu boj, protože manuál není zrovna ideálně vytvořen.
nízká cena, dělá co má.
Ač jedno z nejlevnějších, minulé mi pár let vydrželo. Používám pro čerpání vody k zálivce
LEVNÉ,SPOLEHLIVÉ
výstup - závit - čerpadla má menší průměr než je obvyklé, naopak výstup na hadici je pouze 1palcový
Toto překvapení v popisu čerpadla chybí
dobrá cena a dobrá kvalita
Snadná manipulace,jsem spokojen. Používám ho jednou za měsíc a půl. Libor.