Skvělá stabilita oblouku. Při svařování 2,5mm elektrodou při 80A zvládne napájení i zásuvka s 10A jištěním. Svařovací kabely s pryžovou izolační délka 2m + 1,5m
Mohl by být delší popruh, aby šlo svářečku nosit na rameni.

Svářečka GÜDE GIS 161 je podle recenzí vhodná pro domácí kutily a příležitostné použití, vyniká lehkou konstrukcí, snadnou manipulací a stabilním obloukem. Uživatelé oceňují její poměr cena a výkon, i když někteří zmiňují drobné nedostatky jako krátké kabely a chybějící kuklu v balení.
Mohl by být delší popruh, aby šlo svářečku nosit na rameni.
Jednoduché svařování
Malá lehká mobilní svářečka
Cena výkon
Funguje nad moje očekávání
malý rozměr,
snadná manipulace i na štaflích
oproti starým velkým svářečkám nesrovnatelně pohodlná práce
Malý,lehký,skladný
Za ty peníze absolutně bez konkurence. 2.5 bazickou vyvařen balíček za den a ani nehledal.
Moc krátké kabely, ale ty má i konkurence , která je o sto procent dražší.
Vybral jsem si podle ceny a parametrů . Svářečka je lehká , dobře se mi s ní svařuje a pro mé nepravidelné používání domácího kutila je ideální . Jsem spokojen .
dobrá cena
dobrá svářečka,ale bez kukly