Štípačka na dřevo Recenze GÜDE GHS 500/8 TED 02053

Recenze GÜDE GHS 500/8 TED 02053

Spolehlivý štípač dřeva GÜDE GHS 500/8 TED je skvělým pomocníkem pro přípravu palivového dřeva do krbů, kamen a kotlů. Stroj si poradí se špalky o průměru 50–350 mm s maximální délkou 500 mm a k jeho výhodám patří zejména bezpečné (obouruční) ovládání pomocí pák s ochrannými kryty a možnost přesného seřízení zdvihu štípacího klínu podle skutečné délky špalků. Má robustní ocelový rám, výkonné…

alfredsladek10. května 2025

Dobrá cena a hlavně dobrý výkon

novak.tomas124. dubna 2025

Rozšířený klín Štípe jako silnější štípačka

pavel.zahrubsky8. února 2024

Rychle zaslání SUPER

Registrovaný uživatel10. srpna 2023

Za dobrou cenu , dobrá kvalita . Vše je dobře propracované.

Registrovaný uživatel15. října 2022

Stroj prisel v nevelke krabici castecne neslozen. Ke kompletaci ani nebyl potreba navod, slo to snadno. Bocni stolky jsem ani nenamontoval. Silu to ma velkou, az jsem se nekdy bal. Vsechno jsem rostipal, zatocene odenky i ruzna rozvetveni. Rozsireny klin primo z vyroby je fajn. Nastaveni na delku spalku je snadne. Slyset bzuceni cerpadla trochu je, ale ne moc.

Urcite by si stroj poradil i s metrovym drevem. Je skoda, ze k tomu neni prizpusoben.

Jsem spokojen, zadna drina. Uz nemam co stipat, ze vseho jsou polinka.

Registrovaný uživatel30. listopadu 2021

Velmi kvalitní zpracování, jednoduché smontování stroje.Zkoušel jsem štípat měkké i tvrdé dřevo - bez problému.Jednoduchá a bezpečná obsluha.Štípačku používám zhruba 2x týdně.

Trošku mi vadí , že je motor s čerpadlem docela hlučný.

Určitě doporučuji.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

u mě zatím dobrý

zatím žádné nejsou,mám jej krátce

Registrovaný uživatel31. března 2021

moc dobře se sním pracuje, je vhodný i pro ženy poměrně tichý, dobře se přemísťuje, krásně štípe

Klidně bych si ho koupil znova, doporučuji

Registrovaný uživatel26. února 2021

Štípačka nám vyhovuje, špalky zvládá výborně. To, co je se sekerou na dlouho, případně (pokud se sekery chopím já :-) ) i třeba nemožné, jde hravě. Za nás tedy spokojenost.

Registrovaný uživatel5. února 2021

Protože byl německy