Recenze GÜDE GH 2801 Silent 94374

Výkonný štěpkovač určený k ekologické likvidaci dřevnatého zahradního odpadu. Drtič je vybaven motorem o skvělém výkonu 2 800 W a konstrukcí ze zpevněného materiálu, který je odolný vůči nárazům. Stupeň krytí IP24 navíc zaručuje i odolnost celého zařízení vůči stříkající vodě.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Drtič GÜDE GH 2801 Silent je vhodný pro běžné zahrady a splňuje očekávání na výkon a tichý provoz. Zvládá drcení silnějších větví i prutů, ale při drcení vlákenné hmoty může docházet k ucpávání vysypky. Montáž stojánku vyžaduje trochu síly, ale obsluha je jednoduchá.

• Tichý provoz
  • Výkonný při drcení větví a zahradního odpadu
  • Jednoduchá obsluha
  • Splňuje očekávání pro běžné zahrady
  • Dobře drtí i silnější větve a pruty
  • Při montáži stojánku s kolečky je potřeba použít sílu
  • Při drcení vlákenné hmoty se vysypka snadno ucpe
  • Drcení neodebíhá tak rychle, jak někteří očekávali

tesinsky30. srpna 2025

Dělá co má a dělá co může :-)

Ovládá se dobře.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2022

zatím jsem používala pouze jednu, produkt splnil mé očekávání jednoduchá obsluha

zatím o žádných záporech nevím

Registrovaný uživatel22. dubna 2022

Chtel jsem snadno manipulovatelny drtic, pod ktery se da pristavit kolecko, tj. bez kontejneru na step - to splnuje. Zatim jsem ho pouzil 2x a schroustal vsechno - od lonskych lodyh zlatobylu, pres slahouny vina a ostruzin, po suche (a tvrde) vetve jablone. Co me prekvapilo, je, ze neni prilis hlucny - je opravdu Silent...

Cekal jsem, ze drceni bude trochu vic 'odsejpat'. Pri drceni vlaknite a zelene hmoty, treba vetvi s jehicim, se vysypka snadno ucpe - mela by byt sirsi.

Je to muj prvni drtic a nemam srovnani. Necekal jsem zazraky, takze zklaman nejsem. Jako doplnkovy prostredek likvidace odpadu z mensi zahrady - mohu doporucit.

Registrovaný uživatel10. dubna 2022

Zatím jsem ho použil jenom jednou, takže nemůžu moc hodnotit. Zatím to vypadá dobře.

Registrovaný uživatel6. února 2022

Po prvním drcení spokojenost, drtička schramstla vše od cca 4 cm větví po pruty z vinohradu. U tenších větví s listy (v mém případě suchými) nutno uvolňovat průchod odpadu.

Registrovaný uživatel28. dubna 2021

splnil očekávání,drtí vše perfektně

doporučuji pro obyčejné zahrady

Registrovaný uživatel21. března 2021

Chtěli jsme drtič, který není vybaven stabilně připevněnou sběrnou nádobou. Tento výrobek požadavek splňuje.

Menší problém nastal při montáži, kdy je třeba použít trochu násilí při přidělávání stojánku s kolečky.

Výrobek jsme nemohli dosud vyzkoušet, protože se vrátila zima a napadl sníh. Žádná matriál k drcení zatím nemáme.

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

jednoduchý, výkonný, tichý