Čerpadlo Recenze GÜDE GDT 1200 94240

Recenze GÜDE GDT 1200 94240

Ponorné čerpadlo, určené k čerpání čisté vody ze studní, šachet, zásobníků atp. pod vysokým tlakem. Má elektronický tlakový spínač (včetně ochrany proti chodu nasucho), automatické spouštění/odpojení čerpadla), a integrovanou zpětnou klapku.

michal.d15. června 2025

Super cena Super vykon Da se použít pro občasný postřik, pro pravidelnou závlahy vydrží max 2 roky

Nekvalitní Krátká životnost Poruchovost Při aktivni zavlaze vydrželo max dvě sezony

Během 5 let pozivani na automatickou zavlahu travniku cca 30 minut pres sezonu jsem vystřídal 4 čerpadla gude gdt 1200, vše řešeno v záruce. To poslední přestalo fungovat po 2 minutách provozu. Rozhodl jsem se pro kvalitnější cerpadlo stejných parametrů. Už nemám chuť neustále řešit poruchy se zatecenim vody do motoru, či jiné a čekat na výměnu.

Registrovaný uživatel26. srpna 2024

Zatím funguje jak má Dostatečný tlak Tiché Automat

Registrovaný uživatel14. srpna 2024

Čerpadlo máme aktuálně pouze pár týdnů, ale funguje jak má. Dobře reaguje na otevřený kohoutek a prakticky ihned pracuje. Doufejme, že vydrží.

Registrovaný uživatel15. července 2023

Registrovaný uživatel16. května 2022

Dobrý výkon

Slušný obchod

Petr Folvarčný15. dubna 2022

Tlak super uvidíme jak dlouho bude fungovat

Jediné co mi vadí je že to cykluje jede cca 15 sec stop po cca 6 sec znovu jede a tak stále dokola jako by časovač počkám na vyjádření servisu

Registrovaný uživatel16. července 2021

Silné čerpadlo s velkým průtokem a tlakem za super cenu.

Registrovaný uživatel8. července 2021

Tichý a výkonný

Poměr cena - výkon- výborné.Dostatečně dlouhá šnúra

Registrovaný uživatel4. července 2021

Funguje bez problémů zatím jsem s výrobkem spokojený

Kundrat Ivan22. května 2021

Množství vody pod dobrým tlakem.Dobrá cena.

V provozu 4 měsíce v roce a pak 2 měsíce po záruce unikl z čerpadla olej. Studna zaneřáděná smrdícím olejem.

Jak může někdo vymyslet chlazení olejem v čerpadle do studní a není řádně zajištěn únik.

davecz15. července 2020

Tlak, spolehivost, vykon, cena

Registrovaný uživatel12. února 2020

Perfektně funguje, automat výborný.

Jednička