odsavač pilin Recenze GÜDE GAA 50 55136

Recenze GÜDE GAA 50 55136

Praktický odsavač, určený k odsávání pilin, třísek a hoblin během řezání nebo obrábění dřeva. Disponuje průběžným odsáváním dřevního odpadu (účinná ochrana elektromotorů dřevoobráběcích strojů; čisté/bezprašné pracovní prostředí). Motor má 1,100 W/P1 a 2 m napájecí kabel H05 VV-F. Konstrukce je kovová sběrná nádoba s 2 m ohebnou sací hadicí o průměru 100 mm, včetně redukce pro všechny obvyklé…

Registrovaný uživatel21. dubna 2023

Opravdu vysoký výkon, ideální rozměry

Jan Kučera10. dubna 2023

skladný

Po 5minutách odešel motor jede na reklamaci ,tak uvidíme.

Mld 586. června 2022

Lehký, dobrá manipulace.

Trubka na nasazení hadice krátká nedrží hadice. Hadice příliš volná asi o 1.5 cm větší než trubka na nasazení. Značka dodělej doma. V hadici se ucpávají hobliny. Po jednodenní zkušenosti nedoporučuji,pouze pro šikovné kutily kteří si dodělají vstup. Mám hoblovku od této značky tak bych čekal že to bude OK. Nová zkušenost,mám odsávání od ledna na chatě používám ho občas a už je prasklá hadice na odsávání. Zjišťuji že to byli zbytečně vyhozené peníze.

Čekal jsem víc.

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

Lehký a účinný

Malý zásobník, hodil by se trochu větší

Registrovaný uživatel3. března 2021

Výkonný, super pro odsávání hoblina pilin

Nevhodný pro odsávání prachu od brusky

Registrovaný uživatel8. prosince 2020

Dobrý výkon,

Je docela hlučný a také je škoda, že s ním nelze odsávat jemnější prach např. z broušení dřeva.

Pro odsávání pilin z pásové nebo kotoučové pily na dřevo velmi vhodný.

Registrovaný uživatel23. srpna 2020

Po dvou hodinách práce jsem vysypal jednu lopatku,zbytek jsem vybíral pod pilou ručně.Zbytečně vyhozené peníze.Navíc dost hlučné.

Registrovaný uživatel27. dubna 2020

Malý, lehký a dobře saje.

Hlučnost, ale to jsou všechny vysavače.

Registrovaný uživatel4. března 2020

Lehce přenosný Odsává slušně