Gorenje W3NGPI62SBS byl přidán do porovnávání
Gorenje WESI62AS byl přidán do porovnávání
Svářečská kukla Recenze GÜDE 16924

Recenze GÜDE 16924

Samostmívací svářečská kukla značky GÜDE je určená k ochraně zraku (hlavy) při obloukovém svařování metodami MMA, MIG/MAG, WIG, FLUX, PAW, řezání plamenem a plazmou (PAC) nebo broušení. Splňuje bezpečnostní požadavky na prostředky ochrany očí a obličeje před škodlivým optickým zářením a dalšími riziky při sváření. Zaoblené přední krycí sklo poskytuje panoramatické, široké zorné pole (180°). .

peter5. října 2025

Cena Dobre sa nastavuje. Na hlave drží.

Zváral som zatiaľ len pár krát. Nemám výhrady. Funguje ako má. Za tu cenu super

jary6521. července 2025

Vše je jak má být

norka17448. března 2025

Plně vyhovující.

hornicek.s25. února 2025

+ produkt byl vyzkoušen a je plně vyhovující i pro náročnější domácí použití + produkt splňuje přísnější potřebné parametry + reakční doba světlé/tmavé 0,1ms + OK design který zaujme - rozšířené zorné pole + produkt se vyznačuje dobrým poměrem cena/výkon

Samostmívací svařovací přilba "poloprofi"

gustavfiala7. února 2025

Pro mne jako svářečské mimino, které nemá jiné zkušenosti, je tahle kukla skvělá, protože dělá přesně to, co proč jsem si ji kupoval. Ztmaví se když potřebuju a je přes ní vidět, když nesvářím. Určitě ji nenosím a ani nebudu nosit celý den, takže neposoudím ergonomii, hmotnost nebo nějaké vychytávky.

Registrovaný uživatel8. srpna 2024

Vyzkoušeno krátce zatím vše v pořádku

Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

ještě jsem nepoužila

Registrovaný uživatel28. července 2022

Perfektne funguje

Registrovaný uživatel27. května 2022

True color vyobrazení režim broušení, řezání a svařování výměnná baterie

přepínač režimu je uvnitř kukly a tak se při každem pŕechodu ze sváření na broušení nebo řezání musí kukla sundat z hlavy, přepnout a pak vše zase nastavit, aby seděla na hlavě. s kuklou by se mohly prodávat alespoň dvě vnitřní a jedno venkovní krycí plexi.

Za ty peníze, dobrá volba

Registrovaný uživatel27. března 2022

srovnatelné s profi,s příznivější cenou

můžu doporičit pro hobby práce na delší svařování ne není vybavena ventilátorem. Pro běžné svařování na chalupě,garáži atd.v pohodě a funguje

Registrovaný uživatel2. března 2022

Zatím funguje bez problémů, čas ukáže.

Parametry a kvalita provedení více než odpovídají cenové kategorii zboží. Výdrž v čase zatím nelze hodnotit.

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

cena, ergonometrie,

zatím jsem toho ale moc nesvařoval.

Registrovaný uživatel12. září 2021

Skvělá viditelnost, (velké zorné pole) jednoduché nastavení a skvěle sedí na hlavě. Jsem naprosto spokojený.

Registrovaný uživatel5. září 2021

Na rozdíl od ostatních kukel v této cenové kategorii je podstatně lepší v zorném poli a velkém průzoru s čistým průhledem bez clonového zabarvení.

O zásadních zatím nevím. Mám ji poměrně krátkou dobu.

Velmi dobrý poměr cena/výkon. Doporučuji.

Registrovaný uživatel12. července 2021

Vzhledem k ceně , jedna z nejlepších na trhu .

Občas jí trvá než se rozjasní .

Vřele doporučuji . jak kuklu tak obchod , bleskové dodání .