Čerpadlo Recenze GRUNDFOS SQE 3-65

Recenze GRUNDFOS SQE 3-65

Kompletní sada čerpadla s elektronickou regulací, membránovou tlakovou nádobou, tlakovým snímačem a řídicí jednotkou CU301 pro čerpání vody z úzkých vrtů. Vhodné pro čerpání vody ze studní či vrtů o hloubce větší než 8 m.

Registrovaný uživatel2. září 2024

Toto čerpadlo jsem vybral z důvodu dlouholeté zkušenosti s výrobky GRUNDFOS. Čerpadlo je používáno pro zásobování rodinného domu pitnou vodou. Čerpadlo GRUNDFOS SQE 3-65 s jednotkou CU 301 je z důvodu stabilního tlaku, který tato jednotka udržuje, velice příjemné a spolehlivé.

Gejitka28. ledna 2024

Už jsme toto čerpadlo používali a byli jsme nadmíru spokojeni. Proto, že tento komplet stále dodáváte, tak byla výměna blesková, i když proběhla v lednu.

Děkujeme.

Registrovaný uživatel10. června 2021

Čerpadlo je v setu , teda odpadá shánění dalšího příslušenství

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Vše funguje, jak má. Další klad - dlouhou životnost, která je s firmou Grundfos spojovaná - prověří až čas.

Registrovaný uživatel25. května 2020

Úzké dávalo dost vody

Po 2 letech odešla řídící jednotka autorisovaný servis ji umí jen vyměnit (8 tis) po 2.5 letech odešel motor který umí autorisovaný servis jen vyměnit 18 tis

Kde jaké čínské lacine čerpadlo udělá stejnou službu jak tento neopravitelný Dansky šunt

Registrovaný uživatel25. října 2019

Čerpadlo s řídící jednotkou jsem si vybral pro velmi dobré hodnocení.

Po zapojení jsem zjistil, že nefunguje. Nevím jak se takový výrobek za cca 30.000 Kč může dostat do prodeje bez náležité kontroly.

Výrobek reklamuji