Čerpadlo Recenze GRUNDFOS SQ2-70

Recenze GRUNDFOS SQ2-70

GRUNDFOS SQ2-70 je článkové ponorné čerpadlo o průměru 3", určené k zásobování domácností vodou, přečerpávání kapalin z nádrží, závlahové účely a aplikace spojené s ochranou životního prostředí. Má plovoucí oběžná kola, přičemž každé z nich je uloženo ve svém vlastním ložisku v provedení karbid wolframu/keramika. Vyznačuje se měkkým rozběhem a je vybaveno ochranou proti běhu nasucho, vztlaku,…

Registrovaný uživatel22. listopadu 2023

Grundfos je záruka kvality.

Registrovaný uživatel19. října 2023

Nemůžu moc hodnotit. Čerpadlo je ve vrtu běží jeden měsíc a zatím velká spokojenost. Původní čerpadlo běželo 10let a podle recenzí by Grunfos měl vydržet mnohem déle

Kvasničkovi Kvasničkovi24. září 2023

Po 8 letech odešel motor, v servisu jsem se nestačil divit, když jsem viděl vnitřní část čerpadla. Bylo mi řečeno, že GRUNDFOS už dávno není kvalita, ale Mexická slátanina, zůstala jen vysoká cena. Už nikdy víc, nahrazeno obyč šnekovým čerpadlem za 6 tisíc.

Registrovaný uživatel25. října 2022

Měnili jsme za stejný typ po 28 letech, celou dobu naprosto bez problémů při denním užívání.

Varianta + kabel 30 m a atestem
Registrovaný uživatel19. září 2022

produkt jsem vybral podle recenzí

Varianta + kabel 30 m a atestem
Registrovaný uživatel11. října 2021

Rychlé dodání jako vždy u Kamody.

Registrovaný uživatel6. července 2021

Obchod mohu jen doporučit