Domácí vodárna Recenze GRUNDFOS JP5-48 PT-H 60 l 99594666

Recenze GRUNDFOS JP5-48 PT-H 60 l 99594666

Domácí vodárna JP 5-48 PT-H disponuje čerpadlem, které má příkon 850 wattů, což zajišťuje dostatečnou sílu pro čerpání vody. Díky tomu je vodárna schopna zvládnout i náročnější provoz, například v rodinných domech nebo na zahradách. Vodárna je navržena tak, aby byla co nejefektivnější a zároveň šetrná k životnímu prostředí. Při svém provozu spotřebuje minimální množství energie.

Registrovaný uživatel24. září 2022

Kamody již nikdy strašné

Registrovaný uživatel3. dubna 2022

meli jsme predchozi model hydrojet_jpb_JP5 (50l) od roku 2009 a slouzil 13 let bez prestani (studna->zachody a zahrada) nez prestal tahat vodu. pred 2 lety jsem musel pouze vymenit prorezlou prirubu a prasklou tlakovou hadici, otazka nekolika minut. hledal jsem kvuli stejnemu zapojeni a vlastnostem to same a JP5-48 je presne to, co potrebuji. zatim vse OK a tesim se, ze vydrzi zase hodne dlouho ;)

Registrovaný uživatel30. června 2021

Solidní zpracování, relativně tichý chod, přebytek tlaku, celkem rozumná cena. Hlavně přebytkem tlaku. Je součástí domocního řadu, tedy neustále

Uvedeno v kladech

Registrovaný uživatel17. května 2021

tiché, krátké čerpání vody; hezký design