Renomovaný výrobce
Standardizované rozměry Snadná vyměna čerpadla
Úsporné a tiché Má neuvěřitelně malou spotřebu elektrické energie
4 provozní režimy "Nejčastěji" je provozováno v režimu Autoadapt
Je možné nastavit pevné 3 stupně výkonu nebo přepnout na jednu z automatických > čerpadlo si samo řídí výkon
Funkce navic "Noční režim" a jiné ... podrobnosti v návodu
Oproti levnejsímu modelu je stavěné na o malinko vyšší pracovní teplotu, až 110°C
Je tedy vhodnější pro kotle na tuhá paliva
LED zobrazovač spotřeby el.energie / množství čerpané kapaliny
Lze doplnit o bezdrátový komunikační modul zajištující optimalizaci funkce čerpadla a komunikaci s jinými stejně vybavenými čerpadly, pro lepší funkci hydraulického systému.
Nemá šroub pro snadné uvolnění zaseknutého rotoru turbinky
V připadě zaseknutého rotoru čerpadla. Je nutné povolit 4 srouby Rozebrat a ručně rotor pootočením uvolnit (Video návody na Youtube)
Kdo šetři na instalaci. Nemá před a za čerpadlem ventily Složitější servis
V připadě poruchy elekronické řidíci jednotky čerpadla. Nutno koupit celé nové čerpadlo
Pozorně přečtěte montážní návod k instalaci
Jak správně instalovat a nastavit funkci
Doporučuji ten podrobnější návod na stránkách výrobce
Nešetřit při instalaci. Vždy nainstalovat filtrační jímku (s magnetem) a ventyly před a za čerpadlem pro snadnou údržbu ( Nebo když dojde k zaseknutí a je nutno čerpadlo rozebrat a ručně uvolnit rotor )
Provozuji čerpadlo tak, že čerpe kapalinu smerem dolů . Měl jsem obavu, že bude problém se zavzdušněním Odvzdušnilo se překvapivě samo
Koupil jsem ho protože Značkový výrobce, Je stavěné na vyšší teplotu 110°C,
Je velmí úsporné To ocení lidé, kteří provozují přes založní zdroj. Prodlouži se funkce při výpadku proudu.
LED Zobrazovač je parádní Fičura. Prostě Doporučuji neváhat a koupit.