Vodovodní baterie Recenze Grohe Grohtherm 1000 34143003

Recenze Grohe Grohtherm 1000 34143003

Grohe Grohtherm 1000 34143003 je sprchová termostatická baterie. S Grohe Starlight povrchem. Všechny výrobky Grohe EcoJoy jsou systematicky navrženy pro úsporu vody a energie, aby byly šetřeny cenné zdroje. Tyto výrobky, vybavené technologiemi pro úsporu vody, nabízejí dokonalý požitek z vody bez nutných kompromisů.

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

spokojenost, pohodová montáž a dobře hlídá teplotu vody.

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Jednoduché ovládání, elegantní vzhled, ergonomický tvar.

Nenapadá mě nic.

S výrobkem jsem naprosto spokojen.

Registrovaný uživatel4. ledna 2022

Prostě bez připomínek

Registrovaný uživatel5. prosince 2021

Robustní konstrukce, elegantní design, celokovové provedení, rychlá odezva

Registrovaný uživatel27. ledna 2020

pěkná baterie, jednoduchá obsluha i údržba Pokud jej nekoupíte přímo u GROHE, kde ho nabízejí za cca 7.000 CZK, tak i dobrá cena.

Žádné nedostatky jsem nezlistil

Registrovaný uživatel21. října 2019

krásný design, skvělá funkce

Registrovaný uživatel1. července 2019

Renomovaná značka

Dlouhé čekání na objednané zboží. Mnou použitá baterie 34438003 a obecně termostatické baterie Grohe nejsou běžně skladem. Montážní návod pouze v angličtině a nedostatečná servisní síť pro termostatické baterie. Instalatér neměl ani páru o správném nastavení a seřízení a vložení pojistky proti opaření. Pro celý olomoucký kraj jen 2 servisní technici. Takže pro správné seřízení mně přibudou ještě další náklady. Na nové baterii nefunguje aretace nastavení proudu vody.